Ovo morate znati

Osam savjeta za seks s velikim penisom

DEPO PLUS07.03.15, 11:46h

Osam savjeta za seks s velikim penisom
Biti obdaren nije isključivo pozitivno. Tracey Cox, prestižna stručnjakinja za seks objasnila je kako uživati u seksu s nešto većim „alatom“ bez imalo neugode

 

1.    Uvijek koristite lubrikant

Tajna koja pali u svakom obliku kada je seks u pitanju. Formula je jednostavna – više lubrikacije znači manje neugode.

 

2.    Ne žurite za penetracijom prije vremena

Dajte si onoliko vremena koliko vam je potrebno. Uživajte u oralnom seksu i dodirivanju dok se ne približite vrhuncu. Onda ćete sigurno biti dovoljno spremni kako vam sama penetracija ne bi uzrokovala više boli nego užitka.

 

3.    Ne pokušavajte odnos osim ako ste zaista u „raspoloženju“

Ukoliko ste u situaciji poput ove, onda je problema svijesan i vaš partner. Objasnite mu kako vam je potrebno nešto više vremena za predigru, a ako vam on nije spreman podariti više pažnje i onoliko vremena koliko vam je potrebno prije penetracije, onda on nije pravi partner za vas!

 

4.    Raširite noge

Dok odnosi s manjim penisom zahtjevaju da se vagina stisne, u ovom slučaju morate ciljati na ono suprotno. Odaberite poze koje vam dopuštaju da noge raširite najviše što možete.

 

5.    Ne žurite

Nikako mu ne dopuštajte da bude grub ili nasilan s penetracijom. Veće spolovilo iziskuje više vremena i strpljenja. Također, nemojte prestati međusobno komunicirati. Recite mu što vam odgovara i je li vam ugodno.

 

6.    Eksperimentišite

Isprobavajte nove uglove i poze dok ne pronađete onaj koji vam savršeno odgovara.

 

7.    Koristite mišiće

Tokom penetracije, stiščite vaginalne mišiće kao da nešto želite izbaciti van. Osim što će povećati ugodu, opustiti će vaginalne mišiće i olakšati penetraciju.

 

8.    Ne paničarite!

Iako se može činiti nemogućim, vaša vagina dovoljno je elastična i za najveći penis – naposljetku, iz istog mjesta izlaze i bebe. Ne brinite!

 

(Cosmopolitan.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook