VIDEO/ PODMLADILA JE DA BI USREĆILA ZARUČNIKA

Suzana Mančić nakon što je 'orosila' vaginu: Ah, to vam ne mogu opisati, morate ga sami iskusiti!

Lifestyle25.02.15, 11:18h

Suzana Mančić nakon što je 'orosila' vaginu: Ah, to vam ne mogu opisati, morate ga sami iskusiti!
Tretman orošavanja vagine obavlja se ispiranjem toplom mineralnom vodom, nakon čega je intimno područje svježije, mladolikije i ljepše


Srpski mediji izvijestili su da je Suzana Mančić obavila tretman "vaginalnog orošavanja", kojim je pomladila svoje intimne dijelove. Navodno mu se podvrgla kako bi svom zaručniku, Simeonu Ocokomosu, bila još privlačnija. ¨


Orošavanje je, pišu srpski mediji, obavila u Vrnjačkoj banji, a upitana da ga pobliže objasni rekla je: "Ne mogu vam opisati kakvo je vaginalno orošavanje, morate ga sami iskusiti".


Inače, tretman orošavanja vagine obavlja se ispiranjem toplom mineralnom vodom, nakon čega je intimno područje svježije, mladolikije i ljepše. Rade se u serijama od deset tretmana, a preporučuju se i za liječenje niza bolesti reprodukrivnih organa, piše Slobodna Dalmacija.


Suzanina prijateljica ispričala je da je 59-godišnja voditeljica za njega nedavno čula pa je odmah rezervirala termin.

 

- Suzi tako dobro izgleda zato što pazi na sebe i redovito posjećuje kozmetičare, doktore i razne salone ljepote. Ne važi ona tek tako za seks simbol svoje generacije. Međutim, željela je bili lijepa i poželjna u svakom smislu pa je obavila i vaginalno orošavanje. Jedva ga je čekala isprobati - ispričala je njena prijateljica, prenosi Slobodna Dalmacija.

 

A kako Suzi danas izgleda, uprkos godinama, pogledajte video i uvjerite se sami... 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook