FOTO&VIDEO/ Kralj narodne muzike opet u problemima

Šaban Šaulić i Cuca uhvaćeni kako se ljube i maze u centru Beograda!

Showbizz24.02.15, 14:28h

Šaban Šaulić i Cuca uhvaćeni kako se ljube i maze u centru Beograda!
U četvrtak uveče ekipa „Paparaco lova“ usnimila je narodnog pjevača na Slaviji kako vrijeme provodi sa ljubavnicom Ivonom

 

Interesovanje javnosti za odnos Šabana Šaulića (63) i Ivone Negovanović Cuce (23) ne jenjava, pogotovo otkako su uhvaćeni da se ljube i maze nasred Slavije.

 

Kralj narodne muzike se tim povodom do sada nije nijednom oglasio, da bi ekskluzivno za „Alo!“ pokušao je da objasni kako je došlo do susreta sa Cucom u centru Beograda. Naime, Šaulić tvrdi da se samo pozdravljao sa mladom pjevačicom.

 

aban-saulic-cuca-1

 

- To su budalaštine! Zar ja ne mogu ni na ulicu da izađem? Moglo je pet miliona devojaka da mi priđe, pa ja moram da stanem da se pozdravim. Šta je to sada problem? Šta znači to „ćao, doviđenja, prijatno“, minut jedan se sa nekim vidiš, poljubiš. Prvi put kad nekoga vidim na ulici, ja stanem, pozdravim se, ko hoće da me poljubi, može, šta je to sada ovde problem?! To je, bre, neka hajka protiv mene. Neću više ništa da kažem, neka radi ko šta hoće, evo, više ništa neću da kažem - rekao je za Alo Šaban.

 

 

Inače, u četvrtak uveče ekipa „Paparaco lova“ usnimila je narodnog pjevača na Slaviji kako vrijeme provodi sa ljubavnicom Ivonom. Oni su prvo sa nekoliko prijatelja sjedili u jednom restoranu, gdje su večerali, da bi nakon toga izašli iz lokala i krenuli u šetnju. Dok su koračali centrom grada, Cuca je Šabana držala pod ruku i djelovalo je kao da vezu i emocije ne skrivaju od javnosti. U jednom momentu, Negovanovićevoj je stigao taksi i tada su se ona i Šaulić pozdravili poput zaljubljenih tinejdžera.

 

Pjevač je zagrlio Cucu i onda se dogodio čuveni poljubac „od minut“, mada cijenimo da je njihovo razmjenjivanje nježnosti trajalo malo duže, ali očigledno Šabanu vrijeme leti kada je Ivona u njegovom zagrljaju. Nakon što su se pozdravili, mlada pjevačica je ušla u taksi i iz automobila svom dragom slala poljupce, a on joj sa osmijehom na licu uzvratio.

 

Podsjećanja radi, prije dva dana javila nam se i gospođa Gordana Šaulić, koja je prokomentarisala ovu situaciju.


- Na Slaviji? Pa dobro, šta ja tu mogu da uradim. Ako je tako, ne mogu ništa da promenim. Ne znam zašto mene zovete za komentar? - rekla je za Alo tada gospođa Šaulić.

 

Hasan: Pokušao sam da otjeram Cucu!

 

Hasan Dudić, koji bio u društvu Šabana Šaulića i Ivone Negovanović Cuce, kaže da se ona sama pojavila i da je tog momenta on rekao kralju narodne muzike da je otjera.


- Mi smo sedeli i Cuca se pojavila odnekud, niko je zvao nije. Ja sam rekao Šabanu odmah da tera to, šta će mu to, nego, on je dobar. Još ona dovela neku drugaricu. Kad smo krenuli, ja sam išao iza njih, sklonio sam se. Nisam video da su se ljubili, ne, ja to nisam video, možda su se pozdravili dok sam ja pričao sa mojim taksistom. Neko je njoj javio gde Šaban sedi i ona je došla, namestila sve to, sigurno - kaže za naš list Dudić.


- Zovu me Goca i Mihajlo da pitaju šta je to, a ja ne znam šta da kažem, jer ništa nije kako je na tom snimku. Šaban je dobar čovek! - kaže Dudić.

 


(alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook