Dovedite ga do usijanja

Predigra može biti fantastična: Neka vaš partner vrišti!

DEPO PLUS17.02.15, 10:57h

Predigra može biti fantastična: Neka vaš partner vrišti!
Za dobar seks neophodna je dobra predigra. Iako vjerovatno već imate svoje omiljena mjesta na njegovom tijelu, seksolog Emili Mors, autor knjige 'Hot Sex'


  
Over 200 Things You Can Try Tonight”, tvrdi da ćete atmosferu u spavaćoj sobi dovesti do usijanja ako svoje dodire i jezik usmjerite ka nekim posebnim dijelovima njegovog tijela. Sigurni smo da će vam uzvratiti.


Uši 


Jezikom lagano prijeđite preko spoljne ivice njegovog uha. Tamo se nalazi veliki broj nervnih završetaka.

 

Usne 


Prislonite usne uz njegove, nježno ih ližite kao kad ližete sladoled, a kada on otvori usta lagano sisajte vrh njegovog jezika.

 

Bradavice 


On sigurno voli da se igra sa vašim bradavicama, ali one nisu erogena zona samo za žene. Krenite sa blagim dodirima, prije nego što pređete na neke grublje poteze.

 

Vrat 


Ližite spolju stranu njegovog vrata i spustite se ka ključnoj kosti. Sasvim sigurno će vam uzvratiti i bit će vam drago kada to uradi.

 

Kukovi 


Popnite se na njega, tako da vaši kukovi budu na njegovim, odnosno naslonite vaš klitoris na njegove prepone. Vrlo brzo osjetit ćete njegovu reakciju.

 

Testisi 


Dok mu pružate oralni seks, slobodno malo jače pritisnite njegove testise ili ih nežno povucite na dole. To neće samo njega uzbuditi, već će i vas.

 

(alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook