MA KO BI JOJ MOGAO ODOLJETI

Spavala je s preko 100 muškaraca, a sada želi momka za Valentinovo

Lifestyle14.02.15, 17:11h

Spavala je s preko 100 muškaraca, a sada želi momka za Valentinovo
Tiffany Davies (23) iz Birminghama tvrdi da je spavala u zadnje dvije godine sa 100 muškaraca. Tiffany je transseksualka koje će uskoro ići na operaciju promjene spola. Kaže da nema problema muškarce odvući u krevet, ali nikako da pronađe nekoga s kim će biti u duljoj vezi. Teško joj pada, kaže i što će biti sama za Valentinovo

 Tiffany je rođena kao muškarac i zvala se Niall, a već s 12 godina je znala da želi promijeniti spol. 

 

- Muškarce uglavnom upoznajem na internetu. Očajno tražim nekoga za Valentinovo. Imam već spremnu večeru za sebe, ali htjela bi, kao i sve ostale žene na Valentinovo otići na večeru u dvoje. Ja sam vjerojatno puno glamuroznija nego ostale žene. Volim se šminkati, imam umjetne trepavice i uvijam svoju smeđu kosu. Ljubomorne žene ponekad na cesti bulje u mene, ali nije me briga. Izgledam odlično i samo je to važno - kaže Tiffany. Kaže i kako je muškarci cijele noći hvale jer im se sviđa njezin ženski šarm i njezina velika stražnjica. Uskoro će i povećati grudi.

 

- Jedva čekam. To će mi sigurno pomoći privući pažnju muškaraca - kaže Tiffany. Dodaje kako i većini muškaraca koje je upoznala nije smetalo to što i dalje ima muške dijelove tijela. Tiffany se nada i da će se jednog dana udati. Trenutno je nezaposlena, ali vjeruje da će postati uspješna manekenka.

 

(24sata.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook