FOTO/ OVO ĆE VAM POTPUNO PROMIJENITI POGLED

Cindy Crawford bez photoshopa šokirala svijet: Ovako ona zapravo izgleda

Showbizz14.02.15, 10:27h

Cindy Crawford bez photoshopa šokirala svijet: Ovako ona zapravo izgleda
Charlene White, voditeljica "ITV news" objavila je prije nekoliko sati na Twitteru fotografiju Cindy Crawford bez 'trunke fotošopa'. Fotografija je postala hit na internetu

Kako je navela voditeljica, a predstavnici magazina Mexico/Latin America potvrdili, fotografija je nastala na snimanju za decembraski broj 2013.
 

- To je stvarna slika, iskreno i prelijepo- poručili iz magazina.
 

Cindy, koja će ove nedjelje napuniti 49 godina, i izgleda kao stvarne žene. Ova bivša manekenka, mama dvoje djece, obilježila je svjetsku modu devedesetih godina. Poznato je da Cindy ni na kakav sastanak nije odlazila ako u ponudi nije bilo minimum 10.000 funti.
 

Magazin "Forbes" ju je 1995. godine proglasio najplaćenijim modelom svijeta. Cindy je 2000. godine napustila modu.

 

cindy-crawford-2
 

- Ono što je najatraktivnije na ženi je samopouzdanje, ljudi to odmah primjete- rekla je tad Cindy i poručila da žena u svim periodima života treba da se osjeća prijatno u svojoj koži. 

 

Cindy je poznata po tome da otvoreno priča o svojim manama, nikad nije stvarala sliku idealne žene, otkrila je da i ona ima loše trenutke i da se nikad ne bi fotografisala u sedam ili osam časova ujutru. Kako je rekla, tad je ne bismo prepoznali.
 

Poslije mode, Ciny se okrenula porodici, a od nedavno i zdravoj ishrani, nedavno je pokrenula servis prodaje organske hrane, "Cindy’s Essentials".

 

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook