Ispovijest 'djevojke za zabavu'

Kako izgledaju 24 sata u životu Playboy zečice: Smrznute bradavice, tijesne gaćice i znoj!

Zabava13.02.15, 17:20h

Kako izgledaju 24 sata u životu Playboy zečice: Smrznute bradavice, tijesne gaćice i znoj!
Da muškarci sanjaju o “Playboy” zečicama, nije nikava novost, ali kada pročitate kako izgleda jedan prosječan dan ovih djevojaka, i sa čime sve moraju da se izbore, možda ćete ih posmatrati sa malo više poštovanja


 
Kako navodi Samantha Ray, koja je godinama radila kao “zečica” u “Playboy” klubu u Londonu, njen posao je bio veoma naporan, a često i prilično ponižavajući.

 

– Koliko god to nekome zvučalo smiješno, sanjale smo o udobnom donjem vešu, ali taj luksuz nismo imale zbog uskih kostima. Zamislite da cijeli dan budete utegnute u kostim i minijaturne gaćice. Odjeća nam je bila tako skrojena da nam grudi uvek ispadaju, a jedna od stalnih opklada je bila koju ću bradavicu prvo pokazati, lijevu ili desnu. Onima koji kažu da ljudsko tijelo većinu topline gubi preko glave, mogu da poručim: “Onda sigurno niste proveli cijelu zimu sa bradavicama na izvol’te”. Kao i druge djevojke, i ja sam gurala papir i čarape u kostim, da bi mi dekolte izgledao što bolje. A sad zamislite kada vas “protjera” i morate u brzini da skinete sve sa sebe u toaletu. Užas! – ispričala je Samantha koja je dodala da je to samo dio priče.


Sve koji smatraju da je posao “zečica” glamurozan, ona je razuvjerila nastavkom svoje ispovijesti.

 

– Najgore je bilo kada spojite smjene i ostanete na nogama 36 ili 40 časova neprekidno. Tu vam neće pomoći ni kilo “Paco Rabanne” parfema, svejedno ćete smrdjeti kao mrtav pas! Jela sam s nogu, najčešće piletinu i brzu hranu, pila šta sam stigla… To je sve ostavilo traga na meni, a najviše sam se zabrinula kada mi je jednog jutra komšija rekao da izgledam kao Sunđer Bob – zaključila je Samantha.

 

 

(telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook