Foto / Studio na Vilsonovom šetalištu

Novo u Sarajevu: U kafeu My Face budite dio programa Face TV

Mediji13.02.15, 15:43h

Novo u Sarajevu: U kafeu My Face budite dio programa Face TV
Prošli vikend je bio u znaku Face TV-a i njihovog novootvorenog kafea ''My Face'' na Vilsonovom šetalištu, u kojem se snima dio programa ove televizije

 

Najljepša moguća lokacija, Vilsonovo šetalište, domaćinska atmosfera, progresivna ekipa Face televizije i novi, magični ambijent MY FACE, pružit će gledateljima novi koncept emisija, a prolaznicima i gostima šansu da vide kako to nastaje program Face televizije. Subota i nedjelja su počele "Uzbuđenjem" sa pogledom na pahulje i rekreativce, Adnan Baručija je šarmantno zaustavljao prolaznike koji su čestitali Face televiziji na novom prostoru i novoj ideji. 


Marjan Mijajlović je u emisiji Premier Sport Show oduševio svojom opuštenom pričom sa sportašima, ali i poznatim BH glumcem Adnanom Haskovićem.

 

Novi prostor je osvježio emisiju "Sav taj sevdah" u kojoj su Ines Čengić i Adnan Baručija sa predivnim gostima priuštili pravi ugođaj za uho i dušu.

 

MY FACE je od ovog vikenda otvoren za sve prijatelje, ljubitelje dobrog programa, ekipe i ideja koje su dokaz da FACE opet pomjera granice. Zato ako ste u prolazu, svratite na kafu i budite dio programa ove Face TV-a.

 
Također, od 16. februara, pratite "Krimi ponedjeljak". Prvo, u OZNNA-i pogledajte kako novinari Face TV-a otkrivaju kriminal svih vrsta u BiH i regionu, a zatim, u "Crossing lines" pratite borbu specijalne evropske policijske jedinice protiv takvih i još težih zločina.

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook