DUG SPISAK

Ovo su fatalni muškarci koji su ljubili Natašu Bekvalac

Showbizz13.02.15, 11:05h

Ovo su fatalni muškarci koji su ljubili Natašu Bekvalac
Nataši nije bilo nimalo lako da pronađe svog princa na bIJelom konju, te je tako zabijejležila impresivni broj momaka dok se nije odlučila za ponovni brak

Lola Laković

Nataša je bila u ljubavi sa biznismenom Lolom Lakovićem iz Podgorice. Tada je bila jako mlada, i pobjegla je od kuće kako bi živjela s njim u Podgorici. Ovu ljubav okončao je njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac, koji je otišao za Crnu Goru i ubedio je da se vrati. Inače, priča se da su Lola i Ćazim Osmani bliski prijatelji.
 
Dača Ikodinović

 

daniel-ikodinovic


Sa srpskim vaterpolistom, Nataša je čak bila i u braku, te zajedno imaju i kćerku Hanu. Oni su i dalje u dobrim odnosima, te se često i nalaze kako bi zajedno provodili vrijeme sa kćerkom.
 

Nataša i Novak Đoković?
 
Natašu Bekvalac mediji su povezivali i sa našim najboljim teniserom, međutim, špekulacije nikad nisu potvrđene.

 

Miodrag Kostić Kole

Ljeta 2009. godine koje je Nataša radno provodila na Crnogorskom primorju, mediji su pisali o njenom nevjerstvu u braku, jer je navodno viđena na večeri sa bivšim dečkom u restoranu “O sole mio” u Budvi, Miodragom Kostićem.

 

Zoran Ćopić
 
Kako su objavile bosanske “Nezavisne novine”, a dalje prenijeli skoro svi mediji u Srbiji, Nataša je varala svog bivšeg supruga, vaterpolistu Danila Ikodinovića sa Šarićevim saradnikom, a o tome svjedoče i audio-snimci koji se navodno nalaze u posedu policije. Njih dvoje su često išli za Crnu Goru, gdje su provodili vrijeme zajedno.
 

Ćazim Osmani

azim-osmani

 

Pjevačica i albanski biznismen upoznali su se u Poreču, dok je Nataša bila na odmoru, a paparaci su ih uslikali na njegovoj jahti “Megalodon”. Njih dvoje su se u više navrata povezivali, iako je Nataša tvrdila da su samo prijatelji.
 

Vlada Vuksanović
 

Nakon Dače Ikodinovića, Vlada je bio najozbiljniji kandidat za ženidbu sa lijepom pjevačicom. Njih dvoje su se čak i vjerili, ali su se ipak rastali nakon nepomirljivih problema.
 
 

Ljuba Jovanović

 

ljuba-jovanovic

 

Nataša i Ljuba su u nekoliko navrata bili zajedno u vezi pa raskidali, ali izgleda da se rukometaševo strpljenje ipak isplatilo, što potvrđuje i njihov brak!

 

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook