Dosadilo joj da je prozivaju prostitutkom

Maca Diskrecija: Želim poručiti svim oženjenim muškarcima da se ne petljaju sa mnom, jer ne garantujem...

Zabava12.02.15, 11:17h

Maca Diskrecija: Želim poručiti svim oženjenim muškarcima da se ne petljaju sa mnom, jer ne garantujem...
Tvrdi da je njeno zanimanje pjevanje, ali sudeći po komentarima sa društvenih mreža, veliki je broj onih koji sumnjaju da se ona bavi elitnom prostitucijom. Zbog takvih komentara, Maca pokušava dokazati suprotno te je odlučila javno prozvati muškarce koji je progone a istovremeno nazivaju prostitutkom

 

Senada Nurkić aka Maca Diskrecija, djevojka iz Tuzle koja je svojom životnom pričom šokirala bh. javnost, odlučila je da pomalo otkriva detalje iz svog burnog privatnog života! Ovo je djevojka koju mnogi osuđuju zbog njenog ponašanja u javnosti, kao i zbog posla kojim se bavi.

 

Tvrdi da je njeno zanimanje pjevanje, ali sudeći po komentarima sa društvenih mreža, veliki je broj onih koji sumnjaju da se ona bavi elitnom prostitucijom. Zbog takvih komentara, Maca pokušava dokazati suprotno te je odlučila javno prozvati muškarce koji je progone a istovremeno nazivaju prostitutkom.

 

- Dosta mi je priča o tome kako se bavim svim i svačim, pa i prostitucijom. Zbog toga sam odlučila da kažem svima ko je oženjeni muškarac koji me uporno proganja. Neka ovo bude lekcija za sve one koji misle da Maci treba sponzor i da ta ista maca prodaje svoje tijelo oženjenim muškarcima – zaprijetila je ova djevojka, piše Express.

 

Iz razgovora s njom, Express saznaje da je riječ o jednom biznismenu iz Gradačca, čija je osnovna djelatnost trgovina. Ovaj muškarac, kako Maca tvrdi, je oženjen, ima dijete.

 

- Na početku nisam znala da je oženjen. Izvodio me na večere, kupovao mi “krpice” i baš me gotivio. Meni se on sviđao i bilo mi je lijepo s njim. Stalno mi je slao poruke i pisao da je zaljubljen u mene, da me poželio i jedva čeka da se ponovo vidimo. Nikada nisam posumnjala da bi mogao biti oženjen. Jedne prilike mi je to rekao i bila sam šokirana. Poslije sam sama saznala da ima dijete i da mu je supruga opet trudna. Uspjela sam doći do broja njegove supruge i objasnila sam joj situaciju. Ne želim da me neko pogrešno definira. Bila sam u šoku kada mi se žena zahvalila što sam joj javila o čemu je riječ i što sam joj “otvorila oči”. Pričala mi je da on odavno pije i troši novac na gluposti. Čak je predložila da se nas troje nađemo i riješimo stvar, ali i ona i ja sumnjamo da će on na to pristati – priča Maca za Express i poručuje: - Želim poručiti svim oženjenim muškarcima da više ne garantujem diskreciju, i nek se ne petljaju sa mnom!

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook