Foto/ Strastvena ljubiteljica fudbalera

Soraja ima novog momka: Saznajte koga sada ljubi 'obdarena' starleta!

Showbizz12.02.15, 09:54h

Soraja ima novog momka: Saznajte koga sada ljubi 'obdarena' starleta!
Soraja Vučelić odlučila je da izađe iz ljubavnog trougla u kojem se nalazila sa Stefanom Mihajlovićem i Katarinom Živković, i nekadašnjeg fudbalera Crvene Zvezde zamijeni, ni manje ni više, njegovim kolegom iz „Partizana“


  
Kako saznaje Alo.rs, riječ je o Dejanu Babiću, koji je jedno vrijeme igrao u klubu crno-bijelih, a javnost je za njega saznala kada se vjerio sa starletom Nadom Đukić Blondi, a ne po igri i golovima. Kako nam tvrdi izvor blizak Vučelićevoj, njoj je dosadilo prepucavanje preko medija sa zvijezdom „Granda“, zamolila je Stefana da odluči ili ona ili Kaća, ali kako on ništa nije uradio po tom pitanju, Soraja je riješila da da šansu Dejanu, koji joj se godinama udvara.

 

dejan-babic

Otkinuo na  njene obline:  Dejan Babić
 

 

- Dejan voli poznate dame, pogotovo manekenke i starlete. Bio je sa Blondi nekoliko mjeseci, a kada je prvi put video Soraju uživo, mogu slobodno da kažem da je izgubio glavu za njom. Došao je do njenog broja i slao joj poruke, čak su se i čuli. Nije joj dosađivao i vrlo je bio pristojan, ali i strpljiv, što mu se i isplatilo. Skoro dvije godine se Dejan i Soraja samo čuju i dopisuju, a pošto je sada Sara slobodna, odlučila je da se vidi sa Babićem - priča naš izvor, i dodaje da su danima išli na ručkove i večere i da su tek nedavno riješili da uđu u neku ljubavnu vezu.

 

- Izlazili su, ali na mjestima gde ima veoma malo ljudi. Tako je Soraja željela, jer je ona tek raščistila odnos sa Stefanom i nije željela da ih vide i odmah povežu. Međutim, nisu uspjeli dugo da se skrivaju, pa se saznalo za njihovu aferu. Posljednjih nekoliko nedjelja viđaju se kod njega u stanu - završava naš izvor.


Pozvali smo starletu kako bismo provjerili ove informacije, ali nam se do zaključenja broja nije javljala, dok do mladog fudbalera nismo uspjeli da dođemo.

 

stefan-mihaljevic

 

Ispaljen: Stefan Mihajlović


Svi Sorajini fudbaleri!


Očigledno da je Soraja Vučelić slaba na fudbalere, pa je tako imala nekoliko poznatih sportista u svom životu. Najpoznatiju ljubavnu aferu o kojoj su mnogi pisali, a koja nije dokazana, straleta je imala sa Sinišom Mihajlovićem, zatim je uslikana sa Stefanom Babovićem, da bi ubrzo nakon njega okačila fotografiju sa fudbalerom Barselone Nejmarom da Silva Santosom. Mjesecima su se čak i svjetski mediji bavili našom starletom i njenom vezom sa poznatim sportistom. Đorđe Despotović, igrač crveno-bijelih, takođe je bio povezan sa Vučelićevom, pa je on čak dao intervju u kojem priznaje da je dugo slao poruke, ali da ga je Soraja ignorisala. Prije nekoliko mjeseci Stefan Mihajlović je bio plijen atraktivne starlete, a sada ga je zamenila sa Dejanom Babićem.

 

(alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook