BORILAČKI SPEKTAKL NA DRINI

'Noć Profi Boxa' u Goraždu: Okršaj boksera iz BiH, Srbije i Njemačke

Sport11.02.15, 10:48h

'Noć Profi Boxa' u Goraždu: Okršaj boksera iz BiH, Srbije i Njemačke
Na ovoj borilačkoj smotri očekuje se deset veoma atraktivnih boks mečeva, a nastupit će borci iz Bosne i Hercegovine, Srbije te iz Njemačke

 

U nedjelju, 1 marta, u Goraždu će se održati borilačka manifestacija pod nazivom „Noć Profi Boxa“, u Sportskoj dvorani Mirsad Hurić sa početkom u 20 sati.


Ovaj izuzetno zanimljiv sportski događaj organizuje Klub borilačkih sportova „Šampion“ iz Sarajeva.


Kako dodaje trener Šampion Team-a Haris Radmilović, pripreme za spektakl su u završnoj fazi.


Na ovoj borilačkoj smotri očekuje se deset veoma atraktivnih boks mečeva, a nastupit će borci iz Bosne i Hercegovine, Srbije te iz Njemačke. Glavni okršaj te večeri će imati Haris Radmilović protiv Gorana Dinića iz Srbije, a nastupit će i Adnan Zilić, Iko Džafić, Kerim Vranešić, Dražan Janjanin, Goran Zorić, Ivan Sakić, Saša Dajić, Anes Sarač te Vlado Dostić.

 

noc-profi-boksa


Očekuje se dosta zanimljivih borbi, a jedna borba odvijat će se po MMA pravilima.


- Haris Radmilović bori se za prvaka Balkana, a Iko Džafić radi meč od 12 rundi za evropsku internacionalnu titulu. Ado Zilić će braniti svjetsku titulu koju je osvojio prošle godine u Prijedoru, pojašnjavaju organizatori.


Uz sve to, publiku očekuje i gost iznenađenja.


Kako navodi Samir Radmilović, jedan od organzatora ovog događaja, sve pripreme teku svojom dinamikom, a od petka, 13. februara, počinje i prodaja ulaznica koje koštaju 5 KM, te VIP ulaznica od 10 KM, a mogu se kupiti u dvorani Mirsad Hurić.


Također, mogu se izvršiti i rezervacije ulaznica putem telefonskog broja 060-335-7096.

 

(DEPO PORTAL/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook