UZ SHOPPING NIGHT OD 18 DO 22 SATA

Velika zabava večeras u Sarajevu: Otvara se novi fitnes klub AVALON u Alta Shopping Centru

Lifestyle11.02.15, 10:04h

Velika zabava večeras u Sarajevu: Otvara se novi fitnes klub AVALON u Alta Shopping Centru
U Alta Shopping Centru na Marijin dvoru, uz zanimljiv program, druženje, DJ nastup i Alta Shopping Night u periodu od 18h do 22h, bit će otvoren Avalon Sports & Health Club


Od večeras će Sarajevo biti bogatije za još jedan sportsko-rekreativni sadržaj. U Alta Shopping Centru na Marijin dvoru, uz zanimljiv program, druženje, DJ nastup i Alta Shopping Night u periodu od 18h do 22h, bit će otvoren Avalon Sports & Health Club.

 

U novom savremeno uređenom prostoru ljubitelji sporta i zdravog stila života moći će pronaći sve što im je potrebno.

 

Avalon Club prostire se na 1200 kvadratnih metara i nudi sjajne uslove za obavljanje svih vrsta fitness treninga, bogatu ponudu grupnih časova kao što su TRX Suspension, CossFit, Indoor cycling, Yoga, Pillates, Zumba, kao i privatne treninge.


Uz vrhunsku uslugu i opremu, Avalon Club odlikuje i nesvakidašnji enterijer sa moderno opremljenim svlačionicama, dječijom igraonicom, Avalon Cafe-om, te poseban ugođaj staze za trčanje na krovu Alta Shopping Centra.


Mjesečna članarina u Avalon Sports & Health Club-u iznosi 59 KM uz godišnji ugovor, odnosno 69 KM za svaki mjesec pojedinačno. Avalon članovi imaju neograničen pristup svim fitness sadržajima i grupnim treninzima, kao i dva sata besplatnog parkinga u Alta Shopping Centru.


U toku mjeseca februara, prvih 300 članova očekuju vrijedni pokloni.


Svečano otvaranje Avalon Cluba počinje u 19:30 sati, a zabava u Alta Shopping centru od 18 sati, uz koktel i Flash Mob performans koji će u prizemlju centra izvesti Plesni klub Romantik.


Dođite, uživajte i dobro se zabavite!

 

alta-shopping-avalon

 

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook