INFOGRAFIKA/ Malo pozitivne statistike

Ako ne lažemo, imamo se čime pohvaliti: Bosanci i Hercegovci najobdareniji u cijeloj Evropi!

DEPO PLUS07.02.15, 20:55h

Ako ne lažemo, imamo se čime pohvaliti: Bosanci i Hercegovci najobdareniji u cijeloj Evropi!
Muška populacija u Bosni i Hercegovini može se pohvaliti prosječnom dužinom penisa od čak 15,65 centimetara, čime su zasjeli na prvo mjesto u Evropi

 

Prema anketi koju je provela internetska stranica PenisSizeWorldWide.com zaključno sa 31. januara, muška populacija u Bosni i Hercegovini može se pohvaliti prosječnom dužinom penisa od čak 15,65 centimetara, čime su zasjeli na prvo mjesto u Evropi.

 

Hrvati nisu loše prošli sa prosjekom od 14,77 centimetara, no pretekli su ih Srbi, s milimetrom više. Uz Bosance, na vrhu u Evropi su Mađarska, Austrija, Holandija i Portugal, zemlje koje se mogu pohvaliti dužinama od 14,99 cm, 14,89 cm, 15,60 cm i 15,14 centimetara.

 

penis-velicina-karta

 

U mjerenju su jako dobro prošli Južnoamerikanci i Afrikanci pa tako najveće prosjeke imaju Kongo (nevjerovatnih 17.93 cm), Ekvador (17.11), te  Gana,  i Venecuela, dok su najmanje brojke, one ispod deset centimetara, pijavljivali stanovnici Nepala (samo 9.3 cm) Koreje, Tajlanda i Kambodže.

 

Kako bi sve bilo interaktivno i pregledno, TargetMap je objavio informativnu mapu na kojoj se mogu vidjeti podaci za većinu svjetskih država.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook