Novi detalji

Sumnjive povrede na tijelu Bobbi Kristine: Policija pokreće istragu protiv momka kćerke Whitney Houston

Showbizz07.02.15, 18:37h

Sumnjive povrede na tijelu Bobbi Kristine: Policija pokreće istragu protiv momka kćerke Whitney Houston
Policija u Georgiji juče je pokrenula istragu protiv Nicka Gordona i to zbog sumnjivih povreda koje su pronađene na tijelu Bobbi Kristine

 

 

Kako vrijeme prolazi, tako novi detalji oko slučaja Bobbi Kristine Brown isplivavaju na površinu. Podsjetimo, Brown je pronađena u svojoj kući, 31. januara, onesviještena u kadi.

 

Iako su mediji prethodno prenijeli veijst kako je kćerku tragično preminule Whitney Houston pronašao njen dečko Nick Gordon, "BuzzFeed" prenosi kako je djevojku prvo pronašao zajednički prijatelj Max Lomas.

 

"Gordon je Bobbi Kristinu zatim reanimirao i pozvao hitnu pomoć. Iako su ga mediji posljednjih dana predstavljali kao supruga dvadesetjednogodišnje Bobbi, on joj je, zapravo, dečko. Naime, par je tvrdio da su se vjenčali, ali advokat Bobbi Kristine Brown je u službenoj izjavi otkrio da par zapravo nikada nije ozakonio svoju vezu. Bobbi Kristina se još uvijek nalazi u komi, a u bolnici je prebačena u utorak. Okružena je članovima najbliže porodice, a njen otac je na kraju ipak odbio da se djevojci isključe aparati koji je održavaju u životu, govoreći da vjeruje kako će Bog napraviti čudo.

 

Policija u Georgiji juče je pokrenula istragu protiv Nicka Gordona i to zbog sumnjivih povreda koje su pronađene na tijelu Bobbi Kristine. Iako nisu poznati nikakvi detalji oko povreda, američki mediji tvrde kako je veza Bobbi Kristine i Nicka Gordona bila obilježena burnim svađama i nasiljem, tako da policija ne isključuje mogućnost da se par prethodno posvađao, nakon čega je Gordon povrijedio djevojku.

 

Zajednički prijatelj, Max Lomas, stigao je u njihov dom oko 9 ujutro, pritom zatekavši samo Nicka. On mu je kazao da je Bobbi Kristina u spavaćoj sobi, a tek sat vremena kasnije, Lomas je pronašao onesviještenu u kadi. Pozvao je Nicka koji je dotrčao i reanimirao dcevojku.

 

Lomas je, navodno, naknadno kazao da je Nick počistio njihov dom kako bi sakrio krvave mrlje, ali Lomasov advokat insistira na imunitetu za svog klijenta, prije nego što opet progovori i otkrije policiji nove detalje.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook