VIDEO/ Utakmica visokog rizika

Navijači C. zvezde vrijeđali Turke, a nećete vjerovati čime su ih gađali na parketu!

Sport17.01.15, 12:17h

Navijači C. zvezde vrijeđali Turke, a nećete vjerovati čime su ih gađali na parketu!
Što se ostalih večerašnjih utakmica tiče, Olympiacos je u gostima pobijedio Fenerbahče 74:68, dok je Laboal Kutxa sa 81:74 bila bolja od Nižnjija. Panathinaikos je pobijedio Žalgiris 77:58

U trećem kolu Eurolige Crvena zvezda ugostila je Galatasaray i izgubila 65:74. Bila je to utakmica visokog rizika koju je osiguravao veliki broj policajaca i specijalaca.

 

Naime, prilikom susreta spomenutih dviju momčadi u Istanbulu ubijen je navijač Zvezde Marko Ivković, zbog čega su tenzije uoči večerašnjeg susreta u Areni bile iznimno visoke. Iz oba kluba danima su apelirali na navijače da se suzdrže od incidenata, no susret nije prošao sasvim mirno. Doduše, nije bilo većih incidenata, ali turska momčad morala je trpjeti uvrede s tribina na nacionalnoj osnovi, a povremeno je na parket doletio i pokoji predmet.

 

A, kako javljaju srbijanski mediji, ubačene su i dvije svinjske potkoljenice, na čuđenje igrača. Ipak, susret je mirno priveden kraju.

 

Što se ostalih večerašnjih utakmica tiče, Olympiacos je u gostima pobijedio Fenerbahče 74:68, dok je Laboral Kutxa sa 81:74 bila bolja od Nižnjija. Panathinaikos je pobijedio Žalgiris 77:58, a Armani Milano u gostima je bio bolji od Unicaje sa 84:77.

 

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook