FOTO/ ZIMSKE RADOSTI POD VEDRIM NEBOM

Logosoft podržao projekat klizališta na otvorenom u sarajevskoj Opštini Novi Grad

Zabava13.01.15, 09:37h

Logosoft podržao projekat klizališta na otvorenom u sarajevskoj  Opštini Novi Grad
Riječ je o jedinom ovakvom klizalištu u Sarajevu, te je Logosoft kao partner projekta rado podržao inicijativu da se i ove godine građanima omogući zabava i rekreacija na ledu


Kompanija Logosoft i dalje nastavlja sa zimskim poklonima i iznenađenjima, a ovoga puta uveseliće posjetioce sarajevskog klizališta na otvorenom kod sportske dvorane na Dobrinji, koje je nedavno počelo sa radom, na radost svih stanovnika Opštine Novi Grad, a posebno brojnih mališana.

 

klizaliste-novi-grad-1


Riječ je o jedinom ovakvom klizalištu u Sarajevu, te je Logosoft kao partner projekta rado podržao inicijativu da se i ove godine građanima omogući zabava i rekreacija na ledu.


"Odmah smo odlučili da učestvujemo u ovom projektu, s obzirom da se radi o jedinom otvorenom klizalištu u Sarajevu i posebno smo ponosni što možemo da učinimo zimske radosti još veselijim za naše najmlađe sugrađane. Logosoft će, svakako, i dalje nastaviti da podržava akcije i projekte koje za cilj imaju da uvesele sve naše građane, bez obzira na starosnu dob, te pozivamo sve da nam se pridruže na ovoj nesvakidašnjoj zabavi na ledu", kazala je Merima Pecikoza, rukovodilac odjela za korisnike kompanije Logosoft.

 

klizaliste-novi-grad-3


Pored uživanja na ledenoj površini, Logosoft je za pripremio i pakete besplatnih ulaznica za svoje sugrađane, te mnoga druga iznenađenja.


Ukoliko vremenski uslovi budu zadovoljavajući, klizalište bi trebalo biti otvoreno do 1. marta ove godine. Zainteresovani će moći tokom ovog mjeseca klizati od 9 do 21 sat, a u februaru od 10 do 21 sat.

 

klizaliste-novi-grad-4

 

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook