Prirodno i jednostavno

Riješite se ožiljaka od akni

Lifestyle08.01.15, 21:19h

Riješite se ožiljaka od akni
Ožiljci od akni obično su nijansu tamniji od vaše prirodne boje kože, a ponekad i koža ima crvenu nijansu. Vrlo rijetko ožiljci od akni mogu se pojaviti i kao udubine u licu

Ožiljci od akni različito su prihvaćeni kod različitih osoba, mnoge osobe s ožiljcima vrlo su samouvjerene, ali, nažalost, neke osobe s ožiljcima od akni vrlo teško ih prihvaćaju. U svakom slučaju, rješavanje ožiljaka od akni je dugotrajan proces i oduzet će vam mnogo vremena. Ožiljci od akni obično su nijansu tamniji od vaše prirodne boje kože, a ponekad i koža ima crvenu nijansu. Vrlo rijetko ožiljci od akni mogu se pojaviti i kao udubine u licu.

 

Maslinovo ulje je jedan od prirodnih proizvoda koji pomažu kod liječenja ožiljaka od akni, jer smanjuje njihovu vidljivost.


Za liječenje ožiljaka od akni upotrebljava se i svježe iscijeđen sok od limuna. Trebalo bi ga nanijeti na lice i ostaviti na licu 15 do 20 minuta, zatim isprati. Možete pokušati i jednom dnevno uz masku od soka limuna i tretman ledom, umjesto kocke leda utrljavati i kocku smrznutog soka od limuna na pogođena mjesta. Uvijek nakon tretmana limunom isperite lice vodom.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook