ČITAOCI BIRAJU U ANKETI DEPO PORTALA

Ko je najseksipilnija bh. žena u 2014. godini: Nikolina Veljović vs. Aida Đapo

Zabava03.01.15, 21:47h

Ko je najseksipilnija bh. žena u 2014. godini: Nikolina Veljović vs. Aida Đapo
Glasanje traje do 5. januara, sve se još može promijeniti... Ukoliko želite dati svoj glas, anketu možete pronaći u desnom donjem uglu naslovne stranice DEPO Portala

 

Novogodišnja anketa DEPO Portala izazvala je veliko zanimanje naših čitalaca, pa se rezultat u borbi za najseksipilniju ženu Bosne i Hercegovine u 2014. godini mijenja iz časa u čas.


U trenutku nastajanja ovog teksta na čelu liste nalazi se model, make-up artist i najpoznatija bh. pin up djevojka Aida Đapo sa 40,74 posto osvojenih glasova, a prati je voditeljica i naše poznato tv lice Nikolina Veljović sa 31,05 posto dobijenih glasova.


U priličnom zaostatku, ali ne i nenadoknadivom, na trećem mjestu trenutno se nalazi bh. glumica Zana Marjanović, za koju je glasalo 13,89 posto čitalaca.  


Iza nje je lijepo lice bh. politike, potpredsjednica Naše stranke Sabina Ćudić, sa 6,71 posto glasova.


Iako je u samom startu vodila, sada već prilično bez šansi, na petom mjestu nalazi se još jedna političarka, drčna članica SDS-a i poslanica u Parlamentu BiH Aleksandra Pandurević.


Na začelju liste, dva dana prije završetka ankete, nalaze se Amra Silajdžić, Džejla Glavović, Isidora Borovčanin, Maja Čengić i Verena Cerovina.  

 

Glasanje traje do 5. januara, sve se još može promijeniti...  Ukoliko želite dati svoj glas, anketu možete pronaći u desnom donjem uglu naslovne stranice DEPO Portala.

 

(DEPO PORTAL/aa) 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook