Ćiro Blažević najavio odlazak u penziju

'Bojim se da je ovo moj kraj. Traže me samo u Kini, za ove naše sam starac...'

Sport02.01.15, 19:55h

'Bojim se da je ovo moj kraj. Traže me samo u Kini, za ove naše sam starac...'
Ćiro je u razgovoru za RTL objasnio kako je došlo do nesporazuma te da je bio spreman platiti deset miliona kuna, ali da su se stvari "dodatno zakomplicirale"

Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević početkom nove godine najavio je: Napuštam Zadar! Ostaje vidjeti je li uhićenje gazde kluba Rene Sinovčića ujedno i smrtna presuda za hrvatskog prvoligaša, a Ćiro je za Index potvrdio kako je Zadar trenutno obezglavljen.

 

"Nema ni predsjednika ni direktora", javio se Ćiro Indexu.

 

Do rastanka je došlo nakon što su advokati optuženog Rene Sinovčića javno iskazali svoje nezadovoljstvo i prozvali Ćiru, koji je prvo tvrdio da je spreman ponuditi jamčevinu za "svog predsjednika", a zatim se nije javio na telefon.

 

Ćiro je u razgovoru za RTL objasnio kako je došlo do nesporazuma te da je bio spreman platiti deset miliona kuna, ali da su se stvari "dodatno zakomplicirale". I ne samo to, čini se kako će Ćiri klupa Zadra biti posljednja u bogatoj trenerskoj karijeri.

 

"Teško mi je priznati. Traže me samo u Kini. Za njih sam mudrac, a za ove naše starac. Bojim se da bi ovo mogao biti moj kraj", poručio je Ćiro.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook