ISPUNJAVATE LI IH?

Ovih 5 stvari ključ su za svaku sretnu vezu

Lifestyle16.12.14, 09:02h

Ovih 5 stvari ključ su za svaku sretnu vezu
Zadrži svoj identitet, ciljeve, snove i strasti, čak i kad postaneš nečija cura • Ne očekuj da će seks biti kao na početku, ali to ne znači da vam seks ne može biti dobar

Postoje načini kako da zadržite dobre osjećaje i zabavu u vezi, baš kao da ste na početku.

 
1. Ostani vjerna sebi
 
Zadrži svoj identitet, ciljeve, snove i strasti, čak i kad postaneš nečija cura. Da, tvoj život sad uključuje partnera i to je super, ali ako zaboraviš vlastiti identitet, to će te kasnije sigurno progoniti.
 
 
2. Seks
 
Ne očekuj da će seks biti kao na početku, ali to ne znači da vam seks ne može biti dobar ili barem zadovoljavajuć. Potrudite se jedno oko drugoga: ključ je u otvorenosti za nova iskustva.
 
 
3. Reci hvala
 
Pokaži i usmeno svoju zahvalnost za njegovu ljubav i male znakove pažnje. Ponekad upravo to treba da znamo da se sav naš trud isplati, jer se djela ponekad ne mogu tako jasno protumačiti.
 
 
4. Kompromis
 
Niti jedan par nije savršen i ne slaže se u potpunosti. Ne dopustite da vam sebičnost uništi odnos. Ni s nekim drugim neće biti drugačije, jer smo svi različiti.
 
 
5. Važno za tebe
 
Bitno je da znaš što želiš, a što ne. Što ti je važno, a što nije. Tako ćeš moći i svom partneru jasno reći sve što misliš, kako bi on to mogao i poštivati. I obrnuto.
 
 
(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook