Sve sami problemi

Dok vam pruža oralni seks, muškarcu se ove stvari motaju po glavi

DEPO PLUS14.12.14, 17:19h

Dok vam pruža oralni seks, muškarcu se ove stvari motaju po glavi
Pružanje oralnog seksa katkad je prava avantura, prvenstveno u glavi onoga koji pruža. Jedan od autora Cosmopolitana je zapisao koje su neke od 'tipičnih' stvari koje prolaze kroz um muškarca koji pruža oralni seks

Trebao sam potražiti pojam 'klitoris' na Wikipediji prije no što je cijela ova stvar počela.

 

Gleda li još uvijek TV? Ne mogu vidjeti ima li zatvorene oči ili gleda u ekran. Čekaj, gleda li u mene? Ne, zatvorene su joj oči. Jesu li? Jesu. Čekaj, nisu?

 

Želi li da joj diram grudi? Mislim da ih mogu dohvatiti odavde. Ne, ne mogu. Sada samo mahnito stružem po njenim rebrima. Odustani od misije!

 

O, ne, trebam zakašljati. Hoće li primijetiti ako zakašljem direktno u njenu vaginu? Ne, neću riskirati. Suzdrži se, čovječe.

 

Kvragu, htjela je da joj diram sise. Sada ih sama dira. Čekaj, pa ovo je zakon. Prestani buljiti i nastavi raditi!

 

Hoćemo li se poseksati uskoro?

 

Brada će mi imati miris njene vagine. Mislim da je to ok, mogu živjeti s time.

 

Ležati na trbuhu s erekcijom nije baš idealno. Kamo da ga stavim? Bi li primijetila da napravim rupu u njezinom madracu i napravim si mjesta za penis?

 

Ok, izvija leđa, a desna noga joj se trza. Trenutno sam takav frajer!

 

Doslovno mi drobi lubanju s bedrima. Od kuda joj tolika snaga?! Gura mi glavu u svoju vaginu, mislim da ću umrijeti. Ako trebam umrijeti, onda neka umrem na ovaj način! Odlazim sa ovog svijeta kako sam na njega i došao!

 

Svršila je? Da, da? Ok, sada se mogu vratiti gore i pričekati dvije sekunde prije nego što pokušam staviti svoj penis u njenu vaginu. Bez straha!

 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook