Momci, daj se saberite

Na jeziku sve frajer do frajera, a u krevetu promašaj do promašaja...

DEPO PLUS12.12.14, 14:44h

Na jeziku sve frajer do frajera, a u krevetu promašaj do promašaja...
Svaki muškarac se povremeno osjeća kao supermen koji je zaslužio tapšanje po leđima zbog načina na koji je usrećio svoju ženu u krevetu. No nemojte biti presigurni u sebe i misliti da točno znate što žene žele i vode. Naime nedavno istraživanje dokazalo je da muškarci nisu toliko dobri ljubavnici kao što misle

 

Kad pričamo o osnovama, muškarci često rade neke prilično velike greške. Donosimo vam popis 10 grešaka koje je vrlo lako moguće izbjeći.
 

Tiha igra


Bez obzira na uvjete, muškarci su obično vrlo tihi tijekom seksa. Iako možete misliti da je to sasvim u redu, žene se zbog toga mogu osjećati čudno, jer će se zapitati sviđa li vam se seks s njom. Nema potreba da pretjerujete s izjavama i uzdasima, no dajte joj do znanja da uživate.
 

Predigra nije mjesto za ubrzanje


Većina muškaraca ima tendenciju predigrom prozvati nekoliko usputnih poljubaca, dodira i svlačenje. No nemojte zaboraviti da nakon iščekivanja slijedi sjajna zabava, a ako žurite djelujete očajno. I to vam neće donijeti nikakve dodatne bodove. Usporite i uživajte u svakom trenutku, poljupcu i dodiru, jer žene uživaju u postepenom građenju atmosfere. Na kraju biste mogli dočekati veliku zahvalnost.
 

Zaboravite na orgazam


Ako ste cijelo vrijeme samo usredotočeni na orgazam, možete zaboraviti na sve što mu prethodi. Nemojte tjerati sebe ni partnera da što prije stignete do cilja. Radije uživajte u cjelokupnom iskustvu i produljite uživanje. Na taj način će se vaša partnerica osjećati kao da je s muškarcem koji stvarno zna što radi u krevetu.
 

Izbjegavajte lickanje


Izvođenje oralnog seksa na ženama znači brzo lizanje velikih usmina, nakon kojih slijedi kratka, orgazmična penetracija s jezikom. No, iako vam se može činiti vrlo uzbuđujućim, doktori to ne preporučuju nego...
 

Upotrijebite pažljivo prste


Iako je ovakva vrst penetracije normalan dio predigre, neki muškarci se previše zanesu i zamijene prste s penisom. Kao rezultat, iskoriste snagu potrebnu za sam seks koristeći prste. To pokazuje i da nemaju pojma što žene žele, jer obično djeluju brzo i jako. Umjesto toga idite polako i postepeno.
 

Budite osjetljivi prema njezinim željama


Ako mislite da je žestok, jednoličan seks nešto što može usrećiti ženu, razmislite ponovno. A opet, mnogi muškarci su uvjereni da na taj način mogu partnerici pružiti nezaborava orgazam. No žene su osjetljive duše, one vole duboko prodiranje i polaganiji tempo. Zato radije eksperimentirajte s brzinama dok ne otkrijete što joj najbolje paše i što je najviše zadovoljava. Ako ona zatraži da idete jače, slobodno je poslušajte, no pazite na njezine želje.

 

Budite nježni s klitorisom


Žene uživaju u stimulaciji klitorisa, pa nikad nemojte zaboraviti na njega. No ako ćete se prema njemu ponašati kao prema srećki na grebanje, nećete daleko stići. Zapamtite da je klitoris izrazito osjetljiv i da će pregrubi dodiri biti bolni, a ne ugodni.
 

Mislite na njezino cijelo tijelo


Za vrijeme seksa, vjerojatno želite zadovoljiti svoju partnericu. Zato se mnogi muškarci fokusiraju na samo jedan ili dva dijela njezina tijela. No sljedeći korak je da potražite i druge načine na koje je možete zadovoljiti. Pretražite cijelo njezino tijelo, ali pripazite jer i pretjerana stimulacija se može pokazati neugodnom. Zato budite raznoliki.
 

Grubo na početku, no slatko na kraju


Nema ničeg lošeg u malo grubosti, ako je to nešto na što oba partnera pristaju. No nikad nemojte otići predaleko i pripazite da uvijek nakon 'igre' budete nježni jedno prema drugom.
 

Nemojte se opterećivati s G točkom


Lokacija G ili Grafenbergove točke dugo je mučila muškarce. Svi znaju da je smještena u vagini, neposredno iza vaginalne kosti. Vaše istraživanje će djelovati manje zdravstveno ako stavite prste u njezinu vaginu i skupite ih kao da mašete nekome da dođe do vas. Točka koju tražite će biti malo izbočena, no i nakon što je nađete nemojte da ona odsad nadalje bude sve na što ćete se usredotočiti tijekom seksa.

 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook