Jedanaest neistina

Nema žene koja o ovome nije lagala kada je seks u pitanju

DEPO PLUS08.12.14, 14:49h

Nema žene koja o ovome nije lagala kada je seks u pitanju
U idealnom svijetu, seks je vrijeme kad sve granice nestaju. I psihičke i fizičke. No istina je da to baš i ne funkcionira tako, te svi mi tu i tamo izgovorimo poneku sitnu laž kako bi 'pomazili' partnerov ego.

Iako to nije najgora stvar na svijetu, sigurno vam se dogodilo da ste uzdahnulli u pravom trenutku kako bi se partner bolje osjećao ili se upustili u neke seksi razgovore koji su vaš više nasmijavali nego uzbuđivali. Svima se dogodi. Zato podignite ruku ako niste učinili bar jednu od navedenih laži...

 

1. "Nisam ovo očekivala"

 

Kao, sasvim slučajno ste se izdepilirali i odjenuli seksi veš, za svaki slučaj. Ma dajte, totalno ste očekivali da večer završi strastveno.

 

2. "Ne, niko mi nikad nije učinio to s jezikom prije tebe!"

 

Osim prethodne dvije osobe s kojima ste spavali. Ali nema veze, jer funkcionira, pa samo nastavite kako bi se partner bolje osjećao.

 

3. "Imaš najvećeg kojeg sam ikad vidjela"

 

Ono što ne zna ne može mu nauditi, zar ne?!

 

4. "Obožavam kad mi pričaš tako prljavo..."

 

O.K., zvuči vam kao dijalog iz pornića, i to nekog njemačkog iz 1970.-ih, no nema veze.

 

5. "O da, baš tamo!"

 

A ustvari, puno bolje bi bilo da je malo više i lagano u lijevo? Evo jedan primjer kako istina ne zvuči nimalo seksi. No isto tako, od ove neistine nećete doživjeti orgazam.

 

6. "Naravno da mislim o tebi cijelo vrijeme"

 

Nije vaša krivica što vam je pred očima cijelo vrijeme Ryan Gosling. Vaše fantazije su tajna na koju imate potpuno pravi.

 

7. "Najbolji si od svih s kojima sam bila!"

 

Zar iko misli da biste trebali krenuti objašnjavati da ste s bivšim doživljavali nevjerovatne višestruke orgazme od kojih bi se skoro onesvijestili?!

 

8. "Baš si seksi dok svršavaš"

 

U trenutku kad se događa, sve može izgledati napaljujuće, no ako zapamtite izraze lica, vjerujte da bi vam kasnije mogli izazvati salve smijeha.

 

9. "Nema problema. To se događa svim dečkima."

 

Zar ne biste to trebali reći kad dečko ne može završiti (ili čak ni započeti) večer u krevetu? To je jednostavno jedna od onih rečenica koje ćete automatski izjaviti bez razmišljanja i svi će biti sretni.

 

10. "Volim te"

 

Uh, brzo... ".. tvog malog! Volim tvog malog!" ili samo prekrižite prste i nadajte se da je on previše fokusiran na vaše golo tijelo kako bi doživio što ste upravo rekli.

 

11. "Svršila sam!"

 

Ustvari niste, no željeli ste da se on osjeća dobro ili da već više završi, jer večeras nije od ruke išlo ili njemu ili vama. Samo ste željeli da stvar bude gotova.

 

(Magazin.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook