KRVOPROLIĆE I SUZAVAC OBILJEŽILI PJEVAČICIN NASTUP

Dok je Nataša Bekvalac pjevala bez gaćica, izbila krvava tuča u publici i...

DEPO PLUS08.12.14, 10:43h

Dok je Nataša Bekvalac pjevala bez gaćica, izbila krvava tuča u publici i...
Nataša Bekvalac nastupala je u subotu uvečer na Kopaoniku, i kao uvijek trudila se da publika uživa u njenim pjesmama, ali je dobru atmosferu u jednom momentu prekinula tuča gostiju iz VIP separea


Naime, dok je Nata pjevala, u jednom momentu nekoliko momaka počelo je da se raspravlja, a zatim i da se bije. Da njihova tuča nije bila nimalo naivna dokazuju nam i fotografije na kojima se vidi krv povrijeđenih, koja je ostavila trag na svim elementima kluba. Kao i svi prisutni, i pjevačica je bila uplašena i uznemirena zbog neprijatne situacije, ali se trudila da se ne primjeti teška situacija, već da nastavi da zabavlja ostatak mase.

 

 Nataša je izašla na binu i dala je sve od sebe. Pjevala je svoje poznate hitove i svi su uglas pjevali s njom, sve do momenta dok se nekoliko momaka nije potuklo. Oni su prvo krenuli da se raspravljaju, a zatim je ta rasprava prerasla u veliku tuču. Na svu sreću, obezbjeđenje je brzo reagovalo, pa su veće posljedice izbjegnute.

 

tuca

 

Nimalo nije bila naivna situacija, bilo je čak i krvi. Ne mogu da kažem da joj je bilo svejedno, žao joj je što se to dogodilo na njenom koncertu i što je uznemirilo druge ljude koji su došli da uživaju u njenim pjesmama. Kao pravi profesionalac Nata je opet brzo atmosferu podigla na najviši nivo, pa se tuča u trenutku zaboravila. Ali ne zadugo, opet se desila nezgodna situacija.

 

Naime, nakon što se njen nastup završio, ispred kluba bačen je suzavac. Ne znamo ko ga je i zašto bacio, ali je obezbjeđenje opet brzo reagovalo i riješilo problem - priča nam izvor sa lica mjesta, i dodaje da su svi prepričavali neprijatne situacije, i da su, nažalost, svi bili pod utiskom tuče i suzavca.

 

Bekvalčeva mokra do gole kože

Pjevačica je na bini očigledno dala sve od sebe da zadovolji publiku, a na slikama se vidi da se Nataša kupala u znoju. Bekvalčevoj je kosa toliko bila mokra da je morala u jednom momentu da je veže u punđu. Osim što je djelovala kao da je neko polio kofom pune vode, Nata je pokazala i novu liniju. Naime, pjevačica je nabacila nekoliko kilograma, a njen kostim je to i otkrio, pa se višak sala primjećivao.

 

natasa-bekvalac-leda


Nata Koletu pokazala cicamacu
Nataša Bekvalac za svoj nastup odabrala je kostim iz dva dijela, koji su činili crna kratka majica i uska suknja. U jednom trenutku Nata je čučnula i zapjevala svoju numeru i tada otkrila da ne nosi gaćice. Oni muškarci koji su se našli u prvim redovima sigurno su uživali u pogledu. Već smo pisali o tome da je Nataša boravila u hotelu bivšeg dečka Koleta, koji je na nastup lijepe Novosađanke došao među prvima i, naravno, sjedio u glavnom separeu.

 

natasa-bekvalac-bez-gacica

 

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook