NOVA UZNEMIRUJUĆA GRUPA

Fotografije obnaženih maloljetnica na stranici 'Današnje srednjoškolke'!

DEPO PLUS18.11.14, 14:52h

Fotografije obnaženih maloljetnica na stranici 'Današnje srednjoškolke'!
Djevojke iz srednjih škola opet su na meti napasnika koji iskorištavaju slike koje one same objavljuju na društvenim mrežama

Kada je prošle godine u travnju otvorena Facebook stranica "Najveće Drolje Osnovnih i Srednjih Škola" cijela se Hrvatska digla na noge. Dok su se svi zgrožavali nad fotografijama obnaženih maloljetnica u neprikladnim pozama, stranica je u jednom danu skupila 17 tisuća lajkova. Nakon medijske hajke stranica je ugašena.

 

Iste fotografije danas se objavljuju na stranici "Današnje srednjoškolke", ali nitko ne reagira.

 

Djevojke iz srednjih škola opet su na meti napasnika koji iskorištavaju slike koje one same objavljuju na društvenim mrežama. Moramo odmah naglasiti da ne podržavamo javno blaćenje i maltretiranje djevojaka. Ipak, kao i svi pitamo se odkud tim djevojkama potreba za golotinjom i neukusnim poziranjem. I je li opravdano da ih javnost žali zbog izrugivanja kada su te fotografije one same objavile?

 

Iako su neke od njih naivno fotografije poslale svojim dečkima, a oni su to iskoristili na najodvratniji mogući način, većina njih je u želji za što više lajkova s ponosom objavila takve fotografije na svojim Facebook stranicama.

 

 

320604

 

(dnevno.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook