VIDEO/ LUDACI OKO NAS

Ona ima nepobitne dokaze da iza ovog energetskog pića stoji - Sotona!

Zabava10.11.14, 12:57h

Ona ima nepobitne dokaze da iza ovog energetskog pića stoji - Sotona!
U videu koji je preko vikenda na Facebooku i YouTubeu skupio velik broj klikova, jedna žena tvrdi da je razlog iza popularnosti energetskih pića Monster Energy - Sotona.

Točnije, oznaka "M" loga Monstera, stilizirana kao potez kandži, nagnala ju je na niz teorija zavjere, među kojima i onu da je logo ustvari hebrejska šestica ponovljena tri puta.

 

"Vidite to svugdje, na kapama, majicama, naljepnicama. Postoji li u tome skrivena poruka? Ako Bog može koristiti kroz ljude i proizvode, može i Sotona", može je se čuti kako govori, prenosi Huffington Post. Osim toga, ona tvrdi da je linija koja prolazi kroz slovo "o" u "Monster" ustvari dio križa, koji, pogađate, predstavlja Antikrista. Dodaje i da ako se pije iz limenke, osoba ju okreće naopako, pri čemu se naopako okreće i "križ".

 

"'Naiskap', smije se Vrag. To je nešto o čemu treba razmisliti", poručuje, a upozorava i na moto tvrtke "Oslobodite zvijer".

 

Mnoge od njezinih "primjedbi" već neko vrijeme kruže internetom, ali niti jedna se nije ovako brzo proširila (video na YouTubeu ima više od dva milijuna pogleda, dok je onaj na Facebooku pogledan više od devet i pol milijuna puta).

 

Iz Monstera još uvijek nisu reagirali na taj video, koji korisnici u velikom broju ostavljaju na njihovoj stranici na Facebooku, a svakako im u prilog ide činjenica da se na hebrejskom 666 ne označava s tri šestice, ali i to što u svojoj ponudi imaju i "čaj mira". Aha, da, i zdrav razum.

 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook