FOTO/ Nova internetska senzacija

Jeremy Meeks dobio opasnu konkurenciju: Amerikanci dobili još jednog zgodnog zatvorenika

Zabava03.11.14, 13:05h

Jeremy Meeks dobio opasnu konkurenciju: Amerikanci dobili još jednog zgodnog zatvorenika
Meeksu, koji je u zatvoru završio zbog posjedovanja oružja i oružane pljačke, titulu bi mogao uzeti Kory koji je u njemu završio jer je u petak, na Noć vještica, napao čovjeka teniskim reketom u Santa Cruzu

Sean Kory mogao bi postati opasna konkurencija “najzgodnijem zatvoreniku” Jeremyju Meeksu, koji je u junu ove godine zaludio žene diljem svijeta i u kratko vrijeme postao prava internetska senzacija, kada je njegovu fotografiju objavila policija u Stocktonu na svojoj internetskoj stranici, ne sluteći kakve će reakcije ista izazvati.

 

Meeksu, koji je u zatvoru završio zbog posjedovanja oružja i oružane pljačke, titulu bi mogao uzeti Kory koji je u njemu završio jer je u petak, na Noć vještica, napao čovjeka teniskim reketom u Santa Cruzu. Nije poznato, je li Kory bio maskiran i zašto je uopće imao reket kod sebe, ali je poznato da je nakon kratke potjere uhapšen.

 

No, kao i Meeksu, ovo mu nije bilo prvo hapšenje, prenosi Daily Mail. Naime, 2008. godine je Kory također uhapšen na Floridi zbog posjedovanja marihuane. Iako Meeks (za kojeg su se navodno “trgale modne agencije”) nije uspio unovčiti svoju instant slavu, jer mu je u zatvoru zabranjeno fotografiranje, to bi moglo poći za rukom Koryju.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook