Pomoć

Što svaki muškarac obavezno treba znati u krevetu

DEPO PLUS14.10.14, 12:39h

Što svaki muškarac obavezno treba znati u krevetu
Kako pomoći ženi da stigne do orgazma nekim je muškarcima i dalje misterij, pa evo nekoliko kvalitetnih savjeta na tu temu


Ženski orgazam je, bez obzira na sve tekstove i savjete, i dalje priličan misterij za muškarce, a kako im je situacija u kojoj partnerica ne dođe do vrhunca veliki udarac za ego, neki se trude i previše.

 

Žene, s druge strane, same kažu da im seks može biti dobar i bez orgazma, što ne čudi kad se zna da samo četvrtina žena redovno postiže orgazam tokom seksualnog odnosa.

 

S orgazmom se uhvatio u koštac portal AskMen.com anketirajući svoje čitateljice jednostavnim pitanjem - što im treba kako bi došle do vrhunca?

 

Najčešći odgovor je malo škakljiv za neiskusnije muškarce - istovremena stimulacija klitorisa i pentracija, što je izjavilo gotovo 60 posto ispitanica. Gotovo osam posto pomoć bi potražila u vibratoru, a jedan posto manje mora razmišljati o nečem seksi.


Savjet za one koji imaju manje iskustva - kad je muškarac iza žene (ili doggy ili kašika), najlakše je stimulirati klitoris tokom penetracije ...

 

(Metro-portal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook