FOTO/ Srbijanska teniserka privela kapitena njemačke reprezentacije

Schweinsteiger tajno u Beogradu: Ana Ivanović ga upoznala s roditeljima!

Zabava12.10.14, 16:58h

Schweinsteiger tajno u Beogradu: Ana Ivanović ga upoznala s roditeljima!
Njemački fudbaler i srbijanka teniserka večerali u zemunskom restoranu sa Aninim bratom Milošem i njegovom djevojkom

 

 

Kapiten njemačke reprezentacije Bastian Schweinsteiger u tajnosti je posjetio Srbiju kako bi se vidio sa svojom djevojkom teniserkom Anom Ivanović i upoznao njene roditelje. Fudbaler je u petak privatnim avionom doputovao u Beograd zbog Ane, s kojom je iste večeri posjetio jedan prestonički restoran u Zemunu.

 

Tragom informacije da je osma teniserka svijeta na večeri sa svojim dečkom, reporteri Kurira su se zaputili na poznatu lokaciju, gdje je par već uživao sa prijateljima. Dio lokala u kojem je Ana bila s Bastianom, bratom Milošem, njegovom djevojkom i s još trojicom muškarca bio je zatvoren, a gosti su mogli da popiju piće samo na terasi.

 

Nakon dva sata, prvo je iz objekta izašlo obezbjeđenje, koje je, kad je primijetilo prisustvo paparaca Kurira, dojavilo da teniserka i njen izabranik odvojeno napuste restoran. Ubrzo je izašla Ana s bratom, a za njom i nepoznati muškarac, koji je lice skrivao rukama dok je ulazio u automobil. Mladić je najverovatnije izašao umjesto Bastiana, kog su tjelohranitelji sproveli na poseban izlaz da bi ekipi Kurira zavarao trag.

 

bastian-schweinsteiger-ana-ivanovic

 

Inače, Schweinsteiger je zbog povrede slobodan i nema obaveze oko fudbalske reprezentacije, tako da sinoć nije igrao utakmicu s Poljskom, a Ana je samo dan prije njihovog susreta u Beogradu odustala od turnira u Lincu jer se sprema za završni masters u Singapuru, što se poklapa s njegovim dolaskom u prijestonicu.

 

Tokom jučerašnjeg dana novinari Kurira su pokušali da stupe u kontakt s Ivanović, koja do zaključenja broja nije odgovarala na njihove pozive i poruke.

 

Bivša u Francuskoj


Dok Ana i Schweinsteiger uživaju u svojoj ljubavi u Beogradu, Sara Brandner, Bastianova dojučerašnja devojka, boravi u Parizu, gde posljednjih dana ima slikanje za jednu kampanju za automobile.

 

Tamošnji mediji poznatu manekenku već oslovljavaju „bivša izabranica“ slavnog fudbalera, a ona se još uvijek u javnosti nije izjasnila o njihovom raskidu.

 

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook