Zbog 40 godina mlađe ljubavnice

Cuca i Goca zagorčavaju mu život: Šabana Šaulića supruga istjerala iz kuće

Zabava10.10.14, 16:38h

Cuca i Goca zagorčavaju mu život: Šabana Šaulića supruga istjerala iz kuće
Goca Šaulić istjerala je Šabana iz kuće zbog fotografija na kojima on i njegova (bivša) ljubavnica Cuca šopinguju u Inđiji. Kako prenosi „Alo!“, to je bila kap koja je prelila čašu, pa je gospođa Šaulić odlučila da Šabanu zabrani ulazak u njihovu zajedničku kuću.

 


 
- Goca je poludjela kada je vidjela Šabanove i Cucine slike u novinama. Ono mu je bila posljednja opomena, a preko ovog ne planira da pređe. Samo mu je poslala poruku da se u kuću više ne vraća, a promijenila je i brave na vratima. Na sve to, spakovala se i otputovala u inostrantvo - govori izvor „Alo!“.

 

Također, oglasila se i fatalna Cuca.

 


- Ne bih ništa pričala o nama, ja sam sa njim samo radila. Veza sa Šabanom mi je uništila zdravlje i ozbiljno sam se razboljela. Stalno se nerviram zbog svega što se dešava. Neću ništa da pričam, želim nešto da zadržim za sebe. Ne bih komentarisala ni te slike jer ne mogu da zabranim novinarima da pišu i fotografišu. I dalje ostajem pri tome da ću ćutati o svemu. Sve ovo je smiješno, vjerujte mi - otkrila je Cuca za Kurir.

 


Iako ona tvrdi da sa kraljem narodne muzike nema ništa, njihovi prijatelji tvrde da ljubav cvjeta, ali da su se dogovorili da demantuju vezu zbog medija, ali prije svega zbog Šabanove porodice.

 

A dok se stvari ne raščiste, Šaban Šaulić spava u vikendici.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook