Greške koje treba izbjegavati

Šta u seksu baš niko ne voli

DEPO PLUS09.10.14, 18:31h

Šta u seksu baš niko ne voli
Sigurno ste barem jednom doživjeli da frajer trlja vaš klitoris poput prozorčića na listiću lutrije kojeg treba ostrugati...

1. Napaljeni prst. Sigurno se sjećate mladih dana kada seks nije dolazio u obzir, no prst je bio dopušten, a frajeri su se ponašali kao da je on pravi mali penis. E pa nije i igre prstićima zapravo su totalno bezveze.

 

2. Stiskanje grudi. Intenzivno, grubo i nekom čudnom tehnikom. Kao da su trube ili loptice za vježbanje. Grudi se lickaju, grickaju i maze...

 

3. Poza 69. Razvikana širom svijeta i definitvno jedna od najpoznatijih. No ajmo biti realni - kome je doista ugodno za vrijeme ove poze?! Anyone??!

 

4. Glumljenje orgazma. Zaboravite na one scenarije u kojima žena glumi orgazam, a što je zapravo pozitivna stvar jer ona samo želi da njen frajer i dalje puca od samopouzdanja. Glumljenje orgazma nikad nije opravdano i nikad nije dobra ideja!

 

5. Seks bez zaštite. Nakon takvog seksa samo slijedi nervoza je li sve prošlo u redu, postoji li opasnost od trudnoće, jeste li možda skupili neku spolno prenosivu bolest... Doista vam to ne treba!

 

6. Slina umjesto lubrikanta. Samo zato što je to praksa u pornićima, ne znači da je to seksi. Ili higijenski. Ili općenito dobra ideja. Slina nije lubrikant!!!

hayden-panettiere-wladimir-klitschko-florida

 

7. Seks na stojećki. Vjerujemo da Hayden Panettiere i njen zaručnik Vladimir Kličko imaju izvrstan seks na stojećki, ali nama koji nemamo frajere poput Vladimira, niti smo konstitucije poput Hayden, seks na stojećki ne zvuči kao najbolja ideja.

 

8. Seks u vodi. Sve to zvuči super romantično i uzbudljivo i pomalo zločesto, pogotovo ako je javno mjesto u pitanju, no istina je da je seks u vodi iako ugodan, jako nespretan...

 

9. Trljanje klitorisa. Sigurno ste barem jednom doživjeli da frajer trlja vaš klitoris poput prozorčića na listiću lutrije kojeg treba ostrugati... S klitorisom treba nježno i senzualno postupati. Brzina i snaga nisu nikakva garancija klitoralnog orgazma. Dapače!

 

10. Kraj seksa s njegovim orgazmom. Ali doista, postoji li išta iritantnije nego kada ostaneš napaljen i nezadovoljen do kraja jer si eto imala tu nesreću da je on svršio prije tebe... Iritantno, jako iritantno!!!

 

(Cosmopolitan.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook