VIDEO/ Lateks štiti cijelo područje genitalija

Gaće kao prezervativ: Manje brige, više zabave

DEPO PLUS07.10.14, 17:03h

Gaće kao prezervativ: Manje brige, više zabave
Američki izum navodno pruža veću zaštitu od spolno prenosivih bolesti, no minus im je svakako izgled te što kod trljanja kože o kožu proizvodi zvukove vjetrova

Nove muške gaće izrađene od lateksa nazvane Scroguard djelo su dvojice američkih izumitelja, i navodno pružaju najbolju zaštitu od spolno prenosivih bolesti.

 

Neobičnog izgleda, muške gaćice s rupom na vrhu za umetanje penisa s bilo kojim kondomom napravljene su kako bi umirile paničare u strahu od dobivanja spolnih bolesti.

 

Pogledajte kako to izgleda u videu:

 

 

Budući da prekrivaju cijelo genitalno područje, ne postoji mogućnost dodira kože o kožu, kao niti izlučevina, što značajno smanjuje rizik bolesti, piše Daily Mail.

 

Proizvođači ističu kako je ova vrsta zaštite prikladna za promiskuitetne ljude ili pak swingerske parove koji žele biti bezbrižni u seksu, a jedina zamjerka je što mogu uzrokovati zvukove slične puštanju vjetrova.

 

Prema američkoj statistici, više od 50 posto spolno aktivnih ljudi će se tijekom svog života zaraziti nekom spolnom bolešću, a izumitelji Scroguarda smatraju kako opreza nikad dosta. Njihov je moto "manje brige, više zabave, a lateks gaće prodaju putem web stranici po cijeni od oko 15 eura.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook