FOTO/ Sačuvala vitku figuru

Nikolina Pišek treba roditi za mjesec dana, a izgleda kao da uopšte nije trudna

Zabava06.10.14, 14:05h

Nikolina Pišek treba roditi za mjesec dana, a izgleda kao da uopšte nije trudna
Lijepa voditeljica uskoro će postati majka, što se, po njenom izgledu ne bi dalo naslutiti. Nikolina, svjesna svoje figure, objavila je fotografiju na Facebooku uz status: ‘Osmi mjesec trudnoće, kunem se'

Iako se Nikolina Pišek oduvijek isticala vitkom figurom, nekako smo se nadali da će se u trudnoći udebljati. No, to se nije dogodilo.

 

Naprotiv, Pišek i u osmom mjesecu trudnoće izgleda kao da uopće nije trudna, piše Net.hr.

 

Lijepa voditeljica uskoro će postati majka, što se, po njenom izgledu ne bi dalo naslutiti. Nikolina, svjesna svoje figure, objavila je fotografiju na Facebooku uz status: ‘Osmi mjesec trudnoće, kunem se’.

 

nikolina-pisek-trudna

 

U uskim hlačama od lateksa i na visokim potpeticama isticale su se njene izrazito mršave noge, dok je ispod šire majice, voditeljica sakrila trudnički trbuh.

 

Lijepa kao i uvijek pozirala je u društvu prijatelja Marka Grubnića i prijateljice. Komentari ispod fotografije bili su podijeljeni. Tako su neki pohvalili Nikolinini liniju i prozvali je predivnom trudnicom, dok su drugi izrazili nezadovoljstvo.

 

Nikolini i Vidoju će ovo biti prvo zajedničko dijete no, oboje imaju djecu iz prijašnjih veza – Nikolina sedamnaestogodišnju, a Vidoje petogodišnju kćer.

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook