Otac na porodu pao u nesvijest, bivši pritekao u pomoć

Goran Ivanišević kum djevojčici koju je rodila njegova bivša supruga Tanja Dragović

Zabava03.10.14, 15:21h

Goran Ivanišević kum djevojčici koju je rodila njegova bivša supruga Tanja Dragović
Na porodu u zagrebačkoj privatnoj klinici Podobnik bili su i bivši teniser i otac djeteta. Tatjana je rodila dvije sedmice prije roka a otac Vlaho je, kako pišu 24sata, navodno pao u nesvijest od uzbuđenja

Sa samo danom razlike hrvatska manekenka Tatjana Dragović i američka glumica Mila Kunis rodile su djevojčice. Uz obje su na porodu bili njihovi partneri. Luce, kći Tanje i manekena Vlahe Arbulića, na svijet je došla carskim rezom prekjučer u zagrebačkoj poliklinici Podobnik. Da je postao otac, Vlaho se pohvalio na Facebooku.

 

– Žao mi je nekih prijateljstava koja sam zapostavio i vremena koje nisam uspio posvetiti dragim ljudima u proteklih nekoliko mjeseci ulažući svaku sekundu vremena i svaki atom snage u gradnju što boljeg mikrosvijeta za ovo Božje stvorenje koje držim u svojim rukama – napisao je Arbulić kojem je to prvo dijete, dok Tanja s bivšim suprugom Goranom Ivaniševićem ima dvoje djece.

 

No, na porodu u zagrebačkoj privatnoj klinici Podobnik bili su i bivši teniser i otac djeteta. Tatjana je rodila dvije sedmice prije roka a otac Vlaho je, kako pišu 24sata, navodno pao u nesvijest od uzbuđenja. Tako je novorođenče prvi u naručje primio Goran Ivanišević kojega je par pitao želi li biti krsni kum djetetu.

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAUN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook