VIDEO/ NE VJERUJTE SLIKAMA NA DRUŠTVENIM STRANICAMA

Urnebesna reakcija: Očekivali sastanak na slijepo s vrućom ljepoticom, a dočekalo ih ovo...

Zabava27.09.14, 09:30h

Urnebesna reakcija: Očekivali sastanak na slijepo s vrućom ljepoticom, a dočekalo ih ovo...
Za potrebe eksperimenta Sara je navukla 'debelo odijelo' i uputila se na spojeve koje je dogovorila putem stranice za upoznavanje Tinder

Čini se da su muškarci potpuno usredotočeni na izgled i nije ih previše briga kakva je osoba iznutra. Ili barem ne reagiraju najbolje kada se umjesto zgodnog modela s kojim su se dopisivali putem stranice za upoznavanje Tinder pojavi pretila djevojka. Zaključak je to društvenog eksperimenta objavljenog na YouTube-u, piše Metro.

 

Naime, plavuša imena Sara dogovorila je spojeve s nekoliko korisnika Tindera. Na svom profilu ona je objavila desetke fotografija na kojima je mršava - bilo u bikiniju na plaži ili dok se zavodljivo smiješi u kameru.

 

Međutim, kada se pojavila na spojevima izgledala je potpuno drugačije - za potrebe eksperimenta odjenula je 'debelo odijelo' i čekala reakcije.

 

Dogodilo se to da su muškarci bili razočarani, ali i nepristojni ispitujući djevojku pitanja poput onog je li trudna. Većina ih je otišla sa spoja, a jedan od muškaraca prilično agresivno djevojku je optužio da laže. Drugi je pak rekao da mora u zahod i nikad se nije vratio.

 

Jedini koji je ostao saznao je šokantnu istinu.

 

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook