Video / Loše vijesti za ponosne vlasnike

O ovome nisu ništa rekli na svečanom predstavljanju: iPhone 6 Plus se savija!

Tehno24.09.14, 10:55h

O ovome nisu ništa rekli na svečanom predstavljanju: iPhone 6 Plus se savija!
U utorak je iPhone 6 Plus bio prisiljen suočiti se s pitanjem koje je u srcu mnogih novih vlasnika: hoće li se saviti?

 

 


Ukratko, odgovor je: Da! 


Nakon fotografija koje su prikazivale blago savijeni iPhone, a koje su se počele pojavljivati na društvenim mrežama, ekipa na Unbox Therapy odlučila je putem YouTubea jednom zauvijek odgovoriti na pitanje ima li iPhone 6 Plus ikakvih problema sa savijanjem. 


Njihov video prikazuje čovjeka koji drži svoj ​​iPhone 6 Plus, kupljen navodno prošlog petka, i pokušava ga slomiti na pola. 


U jednom je trenutku iPhone zaista izgledao kao da će puknuti na pola, ali nakon primjene dovoljno sile na telefon ispitivač nije bio u stanju učiniti ništa više do saviti aluminijsku ljusku telefona. 


Ipak, ostaje nejasno kako i zašto se iPhonei savijaju u našim džepovima. Izgleda da je potrebno primijeniti puno snage da bi ga se savilo. 


Neki drugi novinari koji prate tehnologiju rekli su da bi korisnici iPhonea 6 Plus trebali nositi šire hlače s velikim džepovima, ali novinari Business Insidera drže da na ovo možete gledati kao na malu pobjedu u korist manjeg i praktičnijeg 4.7-inčnog iPhonea 6. 


Ipak, ono što navodno najviše frustrira korisnike je da se telefon nakon savijanja automatski ne vraća u svoje prvobitno stanje. Možda to i ne bi trebalo očekivati od telefona, ali anti-kampanje protiv Applea svakodnevne su, posebice u trenutku kada stiže vijest da je već u prvom vikendu prodaje Appleovih novih iPhonea, prodano više od 10 miliona primjeraka iPhonea 6 i iPhonea 6 Plus. 


Stvar je u aluminiju, kaže Lewis Hilsenteger s Unbox Therapy. Osim toga, iPhone 6 Plus je puno veći od svih dosadašnjih Appleovih smartphonea i očito je da će korisnici morati biti puno oprezniji. Kasnije je Hilsenteger na Instagramu napisao da je pokušao ispraviti telefon u normalno stanje, ali to izgleda nije prošlo kako treba. Zaslon je puknuo. Apple zasada još nije komentirao ovaj slučaj. 

 

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook