PRILIČNO OBJEKTIVNO

Ovih 11 zemalja imaju najljepše žene na svijetu! U samom vrhu su Srpkinje, a Bosanke...

Zabava09.09.14, 12:14h

Ovih 11 zemalja imaju najljepše žene na svijetu! U samom vrhu su Srpkinje, a Bosanke...
U svakom dijelu sveta ima mnogo lijepih ljudi, ali poznato je da se neke nacije, u poređenju sa drugima, izdvajaju po ljepoti. Svaka žena je lijepa na svoj način, ali u skladu sa opšteprihvaćenim standardima, neke od njih se ističu svojim izgledom

Ako je vjerovati prestižnom portalu Destination’s Point, namenjenom iskusnim svjetskim putnicima, ovo su države u kojima ćete naći najlepše i najzgodnije žene na svijetu.

 

To ne znači da je ljepota rezervisana samo za ove zemlje, jer ljepotica ima svuda, samo ih ovdje ima u mnogo većem broju nego što je to uobičajeno. Na žalost, Bosanke nisu uspjele ući na listu najljepših žena, no zato našim istočnim susjedima, barem njihovim ljepšim polovicama, moramo skinuti kapu.

 

11. JUŽNA KOREJA

Foto-ilustracija: Foter/5oulscape

 

Južnokorejke su veoma dopadljive dame, izgledaju veom privlačno zahvaljujući svom lijepom i nevinom izgledu. Uglavnom imaju dobar ten i srednje su visine.

 

10. ITALIJA

Foto: Madame Figaro

 

Italijanke su jako zgodne. Elegancija koju posjeduju zahvaljujući svom autfitu, čini ih posebno zanosnim. Imaju mediteranski ten i dobar smisao za oblačenje.

 

9. UKRAJINA

Foto: Wikipedia/WildEnergy

 

Ukrajinke spadaju među najodvažnije i najlepše žene na svijetu. Veoma su zgodne, seksi i slatke u isto vrijeme. One su po karakteru, mentalitetu i stavovima veoma slične ruskinjama.

 

8. ARGENTINA

Foto: AP/Tanjug

 

Ove žene ljepoti pridaju dosta značaja. Djevojke obraćaju dosta pažnje na njegu kože i kose, i daju sve od sebe da izgledaju odvažno i seksi. To je razlog zašto su žene u Argentini mahom šarmantne. Visoke su, tamnijeg tena i prate modu.

 

7. FRANCUSKA

Leticija Kasta

 

Žene u Francuskoj su poznate po tome što su veoma otvorene i prijatne. One žive u zemlji ljubavi i veoma su romantične i suptilne.

 

6. SRBIJA

Nina Seničar na novogodišnjem kalendaru B-underwear

Srpkinje su savršena kombinacija slovenskih i mediteranskih gena. Djevojke su visoke, zgodne, seksi i imaju stila za oblačenje. Imaju prodoran pogled i savršenu figuru. Ne samo da su tanke poput modela, već imaju savršene proprocije. Imaju duge noge, tanak struk, okruglaste zadnjice, lijepe grudi i savršen ravan stomak. 99,99 odsto žena ima figuru kao filmska zvijezda!

 

5. ŠVEDSKA

Švedski navijači na EURO 2012

Žene u ovoj zemlji su mršave, visoke, plave kose i očiju. Druželjubive su prirode i privlačne su muškarcima širom svijeta. Sve što ste ikada čuli o njima je istina.

 

4. INDIJA

Foto: Tanjug/AP

 

Indija je multikulturalna zemlja sa veoma elegantnim i egzotičnim ženama svih uzrasta. Imaju taman ten i veoma ženstven pristup svemu. Ono što ove žene čini izuzetnim jeste njihov specifičan personaliti i crna sjajna kosa, koju ne možete pronaći nigde.

 

3. VENECUELA

Foto: AP/Tanjiug

 

Venecuela je zemlja čije su žene među najlepšima na svijetu. Svima je poznato kakve su Venecuelanke. One su veoma zgodne i zanosne. Venecuela je osvojila brojne nagrade za mis svijeta, mis univerzum, i mnoge druge. Zbog svega toga, vjerujemo da je Venecuela prepuna lijepih i zgodnih žena koje izluđuju muškarce širom svijeta.

 

2. RUSIJA

Foto: AP/Tanjug

 

Za Ruskinje se oduvek smatralo da su kraljice ljepote. Veoma su upadljive sa svojom predivnom kožom, plavim očima i odličnim tijelom. Većina žena u Rusiji ima prelijepu figuru.

 

1. BRAZIL

Foto: AP/Tanjug

 

Brazil je poznat kao zemlja ljepotica, a Brazilke su čuvene po svojoj atletskoj figuri. Najbolji dio je što u Brazilu možete naći zanosnu plavušu, kao i predivnu crnkinju.

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook