Video / Bilo mu dosadno

Pripadnik britanske straže zabavljao turiste, plesao i izvodio piruete

Zabava04.09.14, 09:29h

Pripadnik britanske straže zabavljao turiste, plesao i izvodio piruete
Sposobnost da stoje sasvim mirno i tako izdrže duži period dosade, obično se smatra ključnim dijelom posla za grenadire na dužnosti u Buckinghamskoj palači.

 


Mirno stajanje očito je bilo previše za jednog pripadnika britanske garde, pa je vojska poduzela hitnu unutarnju istragu kako bi ustanovila njegov identitet, jer su ga kamere 'ulovile' kako pleše, izvodi piruete i slične neprimjerene pokrete i to sve dok je bio na dužnosti, piše The Daily Beast.


Glasnogovornik ministarstva odbrane rekao je da se provodi interna istraga kako bi se ustanovila vjerodostojnost videa. 'Ukoliko bilo ko ne zadovolji visoke standarde vojske, može očekivati primjereno postupanje', rekao je glasnogovornik. Izvor je rekao da, iako snimka može biti zabavna, incident se smatra iznimno ozbiljno.


'To je veoma ozbiljno. Čuvari su tu da čuvaju palaču, a ne da zabavljaju turiste. Ne želim da se umanji ozbiljnost situacije', rekao je neimenovani izvor iz vojske.


Na videu kojeg su snimili turisti, koji su komentirali da bi stražaru na koracima mogla pozavidjeti ekipa Monty Pythona može se vidjeti vojnik obučen u odoru čuvara Buckinghamske palače, kako izvodi niz zabavnih pokreta turistima koji ga promatraju.


U priloženom videu pogledajte kako je to izgledalo.

 

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook