FOTO/ VRUĆA ZASTUPNICA OPĆINSKOG VIJEĆA

Seksi žena u politici: Ne mogu sakriti svoj dekolte, stvarno je impozantan

DEPO PLUS16.08.14, 11:55h

Seksi žena u politici: Ne mogu sakriti svoj dekolte, stvarno je impozantan
Objavljujem puno fotografija i ne razmišljam kako izgledam na njima. Na njima ponekad može biti istaknut dekolte, ali ja sam malo jača i ne mogu ga sakriti, odgovara seksi vijećnica na kritike političke javnosti

 

 

Seksi vijećnica Karen Danczuk (31) iz britanskog Rochdalea nastavila je objavljivati vruće selfije na svom Twitteru. Nakon što je nedavno privukla pažnju na sebe objavivši niz fotografija na kojima je u prvom planu njezin dekolte,sada je objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu.

 

Supruga Simona Danczuka (47), zastupnika u britanskom parlamentu, zbog tih se fotografija našla na udaru kritika da na taj način želi steći popularnost, što joj je donekle i uspjelo jer je privukla na tisuće pratitelja na Twitteru. Vijećnica je sada odlučila odgovoriti na te optužbe.


- To su samo selfiji. Objavljujem ih kao i svatko drugi. Normalna sam osoba i ne želim se stavljati na postolje. Vremena se mijenjaju, a mnoge mlade djevojke mi govore da sam im inspiracija - poručila je Karen.

 

seksi-vijecnica-1


- Imala sam puno obožavatelja na Twitteru i prije nego što sam dospjela na naslovnice i to mi laska. Političari moraju biti pristupačniji. Želim samo pokazati da sam ljudsko biće - rekla je gospođa Danczuk čiji suprug nema ništa protiv njezina hobija.


- Simon je sretan zbog tweetova. Ljudima koji govore da bih se trebala ponašati na određeni način jer mi je muž zastupnik želim poručiti da je to uvredljivo. Nisam samo supruga zastupnika. Ja sam vijećnica i samostalna osoba. Ne tulumarim cijele noći po klubovima i ne ispadam pijana iz taksija. Postoji vrijeme i mjesto za sve. Ne bih se pojavila u vijeću odjevena za izlaske - rekla je gospođa Danczuk.


- Fotografija mene pored bazena je stara, a snimljena je tijekom odmora na kojem mi je bilo lijepo. Objavljujem puno fotografija i ne razmišljam kako izgledam na njima. Na njima ponekad može biti istaknut dekolte, ali ja sam malo jača i ne mogu ga sakriti. Morate se snalaziti s onim čime raspolažete. Moj je cilj poslati poruku kako treba biti svoj i sretan - zaključila je vijećnica.

 

seksi-vijecnica

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook