FOTO&VIDEO/ Nadmašili sami sebe

Stvorili savršenu lutku za seks: Ima kožu koja djeluje kao prava

DEPO PLUS13.08.14, 11:06h

Stvorili savršenu lutku za seks:  Ima kožu koja djeluje kao prava
Riječ je o "novom nivou", a iz Orient Industryja poručuju kako su ovog puta stvorili lutku s kožom "koja djeluje kao prava" i očima koje "izgledaju stvarno"

 

O poznatoj japanskoj kompaniji Orient Industry već se mnogo puta pisalo.

 

Međutim, firma poznata po proizvodnji izuzetno realnih silikonskih lutaka za seks koje su nekoliko stepenica iznad "balona" na koje nailazite u prosječnom sex shopu, tvrdi da su ovog puta nadmašili sami sebe.

 

Riječ je o "novom nivou", a iz Orient Industryja poručuju kako su ovog puta stvorili lutku s kožom "koja djeluje kao prava" i očima koje "izgledaju stvarno".

 

Iako njihove lutke ni ranije nisu izgledale loše ili nestvarno, napredak je očit, a u svojim reklamama tvrde kako nakon njihovih lutaka više nikada nećete poželjeti pravu djevojku.

 

lutka-seks-1

 

No, s kvalitetom dolazi i cijena koja za jednu od ovih lutaka iznosi hiljadu funti (oko 10 hiljada kuna), a tvrtka se pobrinula da vlasnike opskrbi i s dovoljno odjeće tako da ne moraju posjećivati ženske odjele u trgovinama. Potencijalni kupci mogu dodatno prilagoditi lutke svojim željama (veličina grudi, izgled, boja kose i sl.).

 

"Identificirali smo da moramo napredovati na dva područja, koži i očima. Osjećamo da smo napokon došli do nečeg što ćete teško razlikovati od prave stvari", rekao je glasnogovornik tvrtke Osami Seto.

 

O kakvom je napretku riječ, pogledajte u videu koji je snimljen prije tri godine.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook