NE MOŽE SE SAKRITI

Po ovome će svi znati da ste imale orgazam!

ŽENA iN11.08.14, 20:47h

Po ovome će svi znati da ste imale orgazam!
Ovi znaci će vas odati da ste imali orgazam!

 1. Rumeni obrazi
Seks ubrzava krvotok i zbog toga smo nakon vođenja ljubavi crveni u licu. Neki više, neki manje, ali svi imamo takozvani “blistav izgled”.
Pročitajte 5 savjeta za vođenje ljubavi "na brzaka"!

 

2. Sreća, sreća, radost!
Osećaj zadovoljstva i nekakvo čudno lepršavo raspoloženje koje obuzima ljude poslije seksa, posljedica su pojačanog lučenja hormona sreće. Endorfin čini da se osjećamo kao da nam ništa ne može pokvariti dan.

 

3. Osmijeh
Čak i na poslovnom sastanku, na primjer, teško nam je da zadržimo ozbiljan izraz lica, ukoliko smo dan započeli orgazmom. Osmijeh zadovoljstva i sreće stajaće nam na licu cijeli dan. Ne pokušavajte da djelujete ozbiljno, smeškajte se kad već imate pravi razlog za to.

 

4. Materijalni dokazi
Ono što bi svakako trebalo da sakrijete je izgužvana odjeća, razmazana šminka, otisak od ruža gde mu mjesto nije, ili neka druga “čudna mrlja”. Dobro provjerite kakvi ste izašli iz kuće, ili nekog drugog mjesta na kom ste vodili ljubav – ne želite da vam baš sve “piše na čelu”.
Saznajte zašto je muškarcima ženski orgazam važniji od sopstvenog!

 

5. Hodanje po oblacima
Orgazam kod žena utiče i na njihov hod. Istraživači su analizirali su video filmove žena koje hodaju ulicom i uspjeli su da zaključe koje imaju redovne orgazme, a koje ne. Žene koje često imaju seksualne odnose i često doživljavaju orgazam, imaju duži korak i pokretljiviju karlicu zbog boljeg protoka krvi kroz mišiće u tom dijelu tijela. Žene koje često doživljavaju vaginalni orgazam u hodu njišu bokovima, i imaju sitnije i lakše korake, tvrde stručnjaci.

 

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook