MALO SMIJEHA ZA KRAJ VIKENDA

Bh. političari odustali od jagnjetine u Jablanici i novac uplatili za poplavljena područja!

Zabava10.08.14, 19:14h

Bh. političari odustali od jagnjetine u Jablanici i novac uplatili za poplavljena područja!
Mnogi ugostitelji, naročito u okolini Jablanice, ostali su zapanjeni činjenicom da političari uopšte ne svraćaju na jagnjetinu, kako to već tradicionalno čine prilikom povratka s mora... Nasmijte se za kraj vikenda!

 

Na graničnim prijelazima iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu vlada nesvakidašnja gužva. Kada su čuli za katastrofalne poplave i odrone, bh. političari su masovno prekinuli godišnje odmore te požurili u svoju zemlju kako bi pomogli stanoništvu na ugroženim područjima.


SATIRAnje.com portal saznaje da su mnogi ugostitelji, naročito u okolini Jablanice, ostali zapanjeni činjenicom da političari uopšte ne svraćaju na jagnjetinu, kako to već tradicionalno čine prilikom povratka s mora. Čuvši za ove humane nakane učesnici u saobraćaju su s osmjehom na licu propuštali vozila empatičnih bh. političara.


- Ovo je prava koalicija koja nama treba.Presretna sam, riječi su Konjičanke koja je zapazila dugu kolonu auta bh. političara kojima je uz znak podrške i odobravanja ove humane geste dugo mahala.


Kolika je želja za pomoći govore i uposleni u veleprodajnim centrima pored kojih su prolazili bh. političari.


- Jedan za drugim ulijetali su poput cunamia. Nismo mogli vjerovati. Pokupovali su sve lopate i podosta građevinskog materijala koliko je u gepek moglo stati, riječi su uposlenika koji dodaju:


- Ako su spremni da običnom čovjeku sagrade kuću, zasigurno će i nama svima sagraditi ljepšu i svjetliju budućnost!


(Tekst preuzet sa satiričnog bh. portala satiranje.com i molimo da se iskljućivo kao takav i konzumira.)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook