'ČUDNO SE PONAŠALA'

Nije mogao vjerovati što je bilo u ribi koju je ulovio

Zabava07.07.14, 16:44h

Nije mogao vjerovati što je bilo u ribi koju je ulovio
- Oblik ribe je bio neobičan, izgledala je poput cilindra - rekao je 20-godišnji Šveđanin koji se iznenadio kada je vidio što je to bilo i ribi

Kada je švedski ribar Liam Marskog (20) bio na pecanju s prijateljima ugledao je ribu neobičnog oblika koja se nije htjela uhvatiti na udicu. - Vidjeli smo zaista veliku štuku no iz nekog razloga nije grizla. Obično su štuke prilično agresivne, a ova se čudno ponašala - ispričao je Liam za The Local.

 

Nakon nekoliko sati pecanja društvo ribara opet je ugledalo istu štuku pa su oni odlučili napraviti 'prvi potez'. - Oblik ribe je bio neobičan, izgledala je poput cilindra i jedan moj prijatelj je iz šale rekao da je u njoj kobasica. Na kraju se ispostavilo da je bio u pravu - ispričao je Liam kroz smijeh. Prijatelji su ispričali kako se štuka čudno ponašala i da se činilo kao da je u bolovima pa su je ubili i razrezali.

 

Tada su u 8 kilograma teškoj štuki ugledali pola pojedene kobasice. - Nisam mogao vjerovati svojim očima. U štuki je bilo pola kobasice u plastičnom omotu. Netko ju je zasigurno bacio, a riba je bila vrlo gladna - rekao je Liam i dodao da je datum roka trajanja bio 1. prosinca pa kobasica vjerojatno nije bila dugo u ribi. - Miris je bio vrlo neugodan s obzirom da je kobasica bila u ribi tako da smo je bacili. Pecam cijeli svoj život i s obitelji dolazim ovdje još od 1986. i nikada nisam vidio nešto ovakvo - rekao je Liam i u šali dodao kako nisu pojeli pronađenu kobasicu.

 

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook