FOTO/ Ponovo rođena

Playboyeva zečica prešla na islam: 'Dani skidanja za mene su prošlost'

Zabava07.07.14, 12:17h

Playboyeva zečica prešla na islam: 'Dani skidanja za mene su prošlost'
Malaysia Star izvještava da je djevojka koja je nekoć živjela od modelinga o svojem novom životnom putu izjavila: 'Nadam se da će se svi moliti da budem predana na svojem putovanju'

Bivša Playboyeva zečica Felixia Yeap prošlog je petka svojih 855.000 sljedbenika na Facebooku obavijestila da je prešla na islam i da je sad “ponovo rođena”, prenosi Index.hr.

 

felixia-yeap-1

 

Malaysia Star izvještava da je djevojka koja je nekoć živjela od modelinga o svojem novom životnom putu izjavila: “Nadam se da će se svi moliti da budem predana na svojem putovanju”.

 

Prije nego što ju je ozbiljno počela privlačiti vjera, Yeap je radila u Playboyevom klubu u Macau te se često pojavljivala u kampanjama za donje rublje.

 

felixia-yeap

 

Prije islama proučavala je kršćanstvo i budizam, ali joj “srce nikad nije bilo blisko Bogu”: “Dosad nisam osjetila da mi je dirnuo srce”.

 

Onda je otkrila islam, koji se sada u potpunosti prihvatila te tvrdi da su dani skidanja za nju prošlost. U petak je poručila: “Danas je povijesni dan za mene. Kao da sam se ponovo rodila”.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook