FOTO/ Novi stilovi i trendovi

Riječi su suviše: David Beckham u donjem vešu!

Zabava02.07.14, 17:25h

Riječi su suviše: David Beckham u donjem vešu!
Bivši nogometaš i suprug slavne Victorie Beckham mnogim je ženama pojam seksipilnosti i muževnosti tako da niko bolje ne bi mogao promovirati njegove kolekcije donjeg veša od njega samog

Bivši nogometaš i suprug slavne Victorie Beckham, David, za kojim uzdišu žene širom svijeta, predstavlja nove stilove i trendove za svoju 'David Beckham' liniju veša, opet stavljajući naglasak na udobnost, kroj i funkcionalnost.

 

david-beckham-2

 

'Ovi novi modeli za moju kolekciju veša potpuno su energični. Istinski sam uživao u kreativnom procesu zajedno s H&M timom i prilikom njegovog stvaranja zabavili smo se igrajući se s bojama i teksturom. Nadam se da će se ova kolekcija svidjeti svima kao što se i meni sviđa', izjavio je David Beckham.

 

david-beckham-5

 

David Beckham linija veša za H&M odmah je izazvala globalni uspjeh otkada je pokrenuta u februaru 2012. godine. Kolekcija je bazirana na raznim dijelovima donjeg veša stavljajući naglasak na kroj i funkcionalnost kao i na stil i nove trendove.

 

david-beckham-3

 

Novi stilovi su nadograđeni svake sezone stvarajući 'David Beckham' liniju veša poželjnu za sve muškarce širom svijeta.

 

david-beckham-1

 

Bivši nogometaš i suprug slavne Victorie Beckham mnogim je ženama pojam seksipilnosti i muževnosti tako da niko bolje ne bi mogao promovirati njegove kolekcije donjeg veša od njega samog.

 

david-beckham-4

 

(Magazin.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook