FOTO/ LJETO NAM SE VRATILO

Hrvatske slavne ljepotice uskočile u minijaturne badiće i pokazale prezgodna tijela

Zabava02.07.14, 13:24h

Hrvatske slavne ljepotice uskočile u minijaturne badiće i pokazale prezgodna tijela
Svi volimo ljeto, pogotovo zato što tada nosimo manje odjeće, veseliji smo, ljepši i puni elana. Ove ljepotice već su u tom scenariju

Dok mi u kontinentalnom djelu Hrvatske ne znamo je li nam uopće došlo ljeto zbog stalne promjene vremena, naše ljepotice puno su pametnije - one su već našle mjesto na kojem vječno sunce sja te su dobile brončanu boju.

 

Nives Celzijus ovog ljeta neće posjetiti rasprodaje jer joj odjeća ni ne treba - pjevačica i spisateljica već tjednima ne izlazi iz kostima. Čak se i centrom grada prošetala u crvenom kupaćem kostimu. Osim toga, izgubila je bitku s gornjim dijelom kupaćeg kostima pa se u skrivenoj uvali kopala bez njega. No zbog toga je postala muza svjetskih medija.

 

Svoje besprijekorno tijelo pokazala je i Sonja Kovač, a dugo ga nismo vidjeli. U gradu svjetla, kiča i zabave uživala je na hotelskom bazenu. Sonja, kao članica prvog pokeraškog tima u Zagrebu, Pokerica Ladies Team, putuje svijetom i živi životom iz snova. Nedavno se pohvalila time da ima pedesetak kupaćih kostima, a svi joj stoje kao da su po njoj skrojeni.

 

Već nekoliko puta u ovoj sezoni ponosno je Snježana Mehun pokazala svoje čvrsto tijelo. Kako je marljivo išla u teretanu, jedva je dočekala uskočiti u kupaći kostim. 'Seksipil u zraku!', često joj ispod fotografija u badiću laskaju njeni prijatelji.

 

Kada biste se nakon brodoloma našli na pustom otoku, vjerojatno vam ne bi bilo dosadno uz zabavnu i vrckavu Maja Šuput. Osim toga, Maja je uz Knjaza okusila život u plemenu Masai te je završila tečaj gradnje kuće od kravljeg izmeta. Sve to Maja može staviti u svoj životopis, a uz ovu ovisnicu o ljetnim romansama, sigurno vam neće biti dosadno.

 

Morska vila u Dubrovniku već je nekoliko puta bila i Ana Rucner, a u ovaj grad ide kao da joj je u vlastitom dvorištu. Unatoč teškom razdoblju, Ana Rucner radi više nego ikada te živi svoj život punim plućima.

 

Jedna od najljepših novinarki u Europi (kako su joj tepali Talijani i Španjolci) Fani Stipković nema samo pločice u kupaonici i kuhinji, nego i na svom trbuhu. Pokazala je to kada se prije Svjetskog prvenstva slikala na popularnoj Copacabani.

 

Kate Moss dokazala je svima zašto je najpoznatiji model na svijetu. Poput vina je - što je starija, to je ljepša. Za nju kao da je vrijeme stalo.

 

(tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook