VIDEO/ UČESNIK IZ BIH PONOVO NAJBOLJI

Mirza Selimović iz Srebrenika pobjednik Zvezda granda

Zabava29.06.14, 12:05h

Mirza Selimović iz Srebrenika pobjednik Zvezda granda
Mirza je oduševio prisutne, ali i glasače, te je od osam superfinalista bio najbolji, a pored njega, iz Bosne i Hercegovine u super finalu su se našli i Mustafa Omerika iz Mostara, te Ajša Kapetanović iz Sarajeva

Mirza Selimović iz Srebrenika pobjednik je Zvezda granda za sezonu 2013/2014. On je u super finalu bio bolji od Miloša Vujanovića iz Srbije.

 

Sinoćnjim nastupom sa tri pjesme, i to od Harija Mata Harija "Lejla", zatim "Čerge" od Zlatka Pejakovića, te "Dušo moja" od Kemala Montena, Mirza je oduševio prisutne, ali i glasače, te je od osam superfinalista bio najbolji, a pored njega, iz Bosne i Hercegovine u super finalu su se našli i Mustafa Omerika iz Mostara, te Ajša Kapetanović iz Sarajeva.

 

Ovaj 23-godišnji student Građevinskog fakulteta u Tuzli tokom cijele sezone bio je jedan od favorita stručnog žirija kojeg su činili Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić, Aca Lukas, Snežana Đurišić i Zorica Brunclik.

 

Mirza je fantastičnim vokalom i pristojnim ponašanjem oduševio sve, te je sasvim zasluženo osvojio ovo takmičenje, gdje je kao pobjednik dobio stan u Beogradu i gratis ploču od Grand produkcije.

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook