PETER O'LEARY PORUČUJE

Dragi navijači BiH, prestanite mi slati poruke preko Facebooka!

Zabava26.06.14, 08:41h

Dragi navijači BiH, prestanite mi slati poruke preko Facebooka!
Kad je Peteru prekipjelo, objavio je status u kojem navijače obavještava da on nije novozelandski sudac koji je poništio gol Edina Džeke u utakmici s Nigerijom na Svjetskom prvenstvu već da samo imaju isto ime i prezime.


Englezu Peteru O'Learyju sandučić na Facebook profilu proteklih je dana bio zatrpan porukama nezadovoljnih BiH navijača. Kad je Peteru prekipjelo, objavio je status u kojem navijače obavještava da on nije novozelandski sudac koji je poništio gol Edina Džeke u utakmici s Nigerijom na Svjetskom prvenstvu već da samo imaju isto ime i prezime.

 

"Ovo je ljubazna poruka svim Bosancima, onima u BiH i svijetu, koji mi šalju poruke o tome kako je BiH eliminirana sa Svjetskog prvenstva. Dijelim ime i prezime sa sucem, on je s Novog Zelanda, ali ja sam iz Engleske. Nisam sudac koji je poništio čisti pogodak Edina Džeke", napisao je O'Leary.

 

Da stvar bude bolja, O'Leary je veliki ljubitelj Bosne i Hercegovine. Kaže da je tri puta bio u Mostaru, a fotografija Starog mosta već duže vremena krasi naslovnu stranu njegovog Facebook-profila.

 

"Nakon poraza od Nigerije sam bio shrvan kao i bilo koji BiH navijač", kaže O'Leary koji je svoje obraćanje navijačima zmajeva završio riječima "Volim Bosna i Hercegovina".

 

peter-o-leary

 

(Sposrtsport.ba, DEPO PORTALL BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook