VIDEO/ POZNATA GLUMICA DONIJELA ODLUKU

Tanja Bošković: Povlačim se iz glume, vrijeme je da scenu prepustim kolegama koji stasavaju

ŽENA iN21.06.14, 22:06h

Tanja Bošković: Povlačim se iz glume, vrijeme je da scenu prepustim kolegama koji stasavaju
Glumica Tanja Bošković, koja je čitavu naciju oduševila svojim učešćem u srbijankom šouu „Ples sa zvezdama“, donijela je odluku da se više neće baviti glumom i riješila da napusti „daske koje život znače“

 

   

Osim toga, Boškovićeva je naglasila da, kao neko ko ima 61. godinu, više ne pravi planove, jer su oni neizvjesni.


- Ljudi u mojim godinama svako jutro treba da se zahvale Bogu što su se probudili i što su živi. Planove više ne pravim, sada uživam u svakom danu. Više ne razmišljam. Neću igrati u pozorištu i na filmu, jer želim da prepustim scenu onima koji stasavaju. Imala sam tu sreću da sam dugo radila sa dobrim kolegama i na različitim projektima, i sve više bila bi samo stvar sujete, a ja sujetna nisam - kaže Tanja, koja ističe da njenom partneru Marku nije bilo lako da je trpi tokom učešća u takmičenju „Ples sa zvezdama“.


- Zahvalna sam mu što je tolerisao moje godine i moj karakter, koji nije nimalo lak, jer vrlo često imam svoje žute minute. Ipak, drago mi je što sam ostala do kraja jer sam duhom nadomestila to što fizička snaga u mojim godinama opada - kaže Tanja Bošković za Alo.rs, koja je u pomenutom takmičenju sa svojim partnerom osvojila drugo mjesto, dok su nagradu odnijeli Ivan Mihailović i njegova partnerica Marija Martinović.

 

Tanja Boškoviću čuvenoj sceni iz poznatog ex-jugoslavenskog filma 'Okupacija u 26 slika' Lordana Zafranovića 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook